2009 i bilder del I

Mitt forsøk på å dokumentere dagen min time for time gikk egentlig ganske dårlig. Er ikke helt vant med blogging og alt som måtte følge, og det å ta opp kamera hele tiden føles fortsatt litt merkelig.  Jeg fikk hvertfall tatt dette bildet på vei fra trening i dag:

s7003421

Hadde nok ikke tatt bilde av ham heller, hadde det ikke vært for at et par eldre damer sto med hvert sitt mobilkamera og plystret til ham. Sexy altså.

Siden jeg ikke har noe mer spennende å fortelle så tenkte jeg at jeg like gjerne bare kan oppsummere 2009. Vi er jo snart kommet til årets ende! Hmm, hva kan man si om 2009? Desverre har det skjedd mye uforventet, og triste saker har dukket opp hele veien. Heldigvis har jeg hatt gode venner og en fantastisk mann som har støttet meg og dratt meg opp på beina igjen. Siden jeg har bestemt meg for at denne bloggen kun skal inneholde positive ting så blir det bare det positive jeg ser tilbake på. Like greit, tjohei!

Februar

s7002436

Jeg og Lars drar til London og jeg får opplevd Primark for første gang. Helt sinnsykt!

s7002456

Vi spiser mye mat, spesielt Thai-mat.

s7002537

Vi hadde en konkurranse om hvem som greide å klemme flest telefonkiosker - Jeg vant såklart! Vi dro selvfølgelig på sightseeing også :) Litt.

Mars/April

020

Jeg husker egentlig ikke så mye fra påsken, men jeg husker Yuna. Påsken var trist, men våre siste dager med Yuna før vi omplasserte henne er nok noen av de beste dagene jeg har hatt i år. Den beste hunden noensinne :)

Mai

s7002740

Vår årlige 17 mai frokost! Herlig mat og herlige mennesker. En av de første dagene hvor det var ordentlig varmt og godt.

s7002744

Det ble mange drinker og jeg var full før kl. var 13!

s7002762

-----

Fortsatt litt trist etter Yuna dro jeg og Lars til Tallinn, og det ble en...om jeg tør å kalle det...en sjelevekkende opplevelse!

s7002609

Været var helt himmelsk. Vi var så hellige som hadde sol hver eneste dag og fikk derfor sittet mye ute i gamlebyen.

s7002658s7002711

Mye forskjellige mat ble spist, og sammen med en hel haug med harry finner skålet vi natten lang!

s7002696

Men det var på våre daglige sykkelturer hvor vi snakket løst om livet og fremtiden at vi fant roen og motivasjonen, og bestemte oss for å satse på å åpne nettbutikk! Når jeg ser tilbake på denne turen blir jeg så utrolig lykkelig, men samtidig får jeg en klump i halsen og merker at nervene er i høyspenn. Kommer det til å går bra? Er det lurt å satse sparepengene? Kommer jeg til å angre? Wæææææææææ!

Fortsetter imorgen! Fortell gjerne om deres mest minnerike opplevelser i 2009 :)

Én kommentar

Siri

11.des.2009 kl.10:44

mange fine bilder her:)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv