Uforglemmelig helg...lykke

Jesus, det er bare 11 dager igjen til jul! 11 dager, og jeg har 11 gaver igjen!!! Blir derfor storshopping på Sandvika Storsenter idag. Meg og hele Norge sikkert. Heldigvis er jeg skikkelig ladet  opp fra helga, og jeg er klar for å kjempe meg forbi spiss albuer og skrikende unger :)

Helgen har vært uforglemmelig moro. Vi startet fredagskvelden med ost og vin hos min flotte venn Ida. Her sammen med mine fine venner fra kulturhistorie!Jeg spiste ALTFOR mye ost, og drakk for mye øl og formen var knall. Vi dro ut på semestersluttfesten på Uglebo. Trodde det skulle være helt stappa, men når vi kom frem var det nesten tomt. Det gjorde absolutt ingenting da vi så at Marthe (som ENDELIG har kommet hjem fra Australia) satt der med sitte blide åsyn!


<3

Lørdagen var jeg helt skutt på jobb. De siste årene har min toleranse for alkohol blitt verre og verre. Uansett om det er en flaske vin eller 3 øl, så er det garantert at jeg blir dårlig. Etter jobb ble det jentekveld hos Vanja i hennes nye leilighet. Vi fikk servert luksusmiddag. Og så bakte vi pepperkaker- med vinflaske som kjevle!Hanne og Anette kjevler i vei.Jeg er ingen dranker :)Å pynte pepperkaker syns jeg er kjedelig, så jeg fikk ikke med meg like mange hjem som de andre.

Skulle ønske alle helgene var sånn som denne helgen. Sukk :)

Én kommentar

Aria

13.des.2009 kl.19:46

Helt enig!! fantastisk helg :D

gleder meg til vi skal samles igjen i morgen!

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv