Julen er over, men ikke ferien

God kveld alle sammen :)

Julen har vært over all forventning. Jeg har spist masse mat, masse riskrem og sjokolade, fått masse fint, ledd mye, gått lange turer, ja, jeg har rett og slett hatt en helt perfekt jul. Jeg trodde ikke det var mulig å toppe forrige jul, men det gjorde det. Lars har en helt utrolig familie, jeg er så heldig som får lov å feire jul med de! De har tatt så godt vare på meg siden pappa og mamma flyttet, og det er jeg så takknemmelig for :)Jeg, Susanne og Jens pyntet juletreet. Synd at julestemning aldri kom, men pent ble det.Alle gavene her var til meg. Hoho. Joda. Men neida. Når det er 7 personer som skal feire jul sammen blir det mange gaver under treet.


Julemat er ikke oppskrytt som mange vil ha det til. Jeg personlig elsker julemat, virkelig elsker! Bordet er dekket og magen er klar for fet mat, mmmm.


Jeg fikk så utrolig mye fint i år! Av Lars fikk jeg knæsjrosa løpejakke og en limegrønn drikkeflaske. Tror nok ikke jeg kommer til å vekke noe som helst oppmerksomhet på tredemølla, hoho. Og så fikk jeg rettetangen jeg ønsket meg, samt en utrolig søt cardigan fra Topshop. Han har vært så flink i år :) Ellers fikk jeg bøker, sengetøy, presskanne, fat, fine smykker og mye mer.Denne søte gaven fikk jeg fra Julie. Den symboliserer lykke, og den vil bringe lykke :)Jeg håper alle har hatt en god jul! På onsdag får jeg en leveranse med ting til butikken, og har i den anledning lyst sette i gang en liten konkurranse. Håper der følger med :)

4 kommentarer

Maria

28.des.2009 kl.10:19

Skal du åpne nettbutikk? Så spennende :)

Sara

28.des.2009 kl.10:21

Har fulgt med på bloggen din en liten stund nå men har aldri kommentert før. Må si at jeg syns du har en veldig søt blogg! Du skriver bra og ærlig. Gleder meg til å se hva konkurransen blir. :)

- Sara

Siri

28.des.2009 kl.10:40

så koselige bilder! gleder meg til å se hvordan nettbutikken blir!

hva kommer du til å ha på av varer, alt mulig tøy?

digget de bildene du postet en gang tidligere om ting som kommer på til nettbutikken:)

Warunee

28.des.2009 kl.20:54

Maria - Jepp! Skal åpne nettbutikk, er skikkelig nervepirrende, hehe.

Sara - Så hyggelig! Du må bare fortsette å kommentere, alltid hyggelig :)

Siri - Hovedsaklig skal jeg selge vintageinspirerte kjoler, smykker og vesker :) Får se hvordan det går. Hvis det går bra har jeg lyst å utvide sortimentet selvfølgelig :)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv