Hurra for nyttårsaften

Gurimalla, bloggingen min har vært veldig tam de siste dagene. Jeg lovte meg selv da jeg startet denne bloggen at jeg skulle oppdatere daglig selv om jeg ikke hadde noe nytt å fortelle. Jeg skammes. Meeeen, det har jo tross alt vært jul da dere og jeg har ikke vært hjemme på en uke.  Nå er jeg hjemme igjen og ingen unnskyldninger!

Nyttårsaften på torsdag! Jiiiiipii! Denne dagen har jeg ventet på i hele 2 dager. Som regel syns jeg nyttårsaften er slitsom. Man har altfor høye forventninger, og altfor vonde sko. Det beste er å ikke ha noen forventninger, noe jeg ikke hadde i fjor da vi feiret i København. Det endte med at jeg gikk sånn her:Det var altså veldig morsomt. Så jeg tenkte å kjøre samme taktikk i år også; flate sko og null forventning. Men så skjedde det noe rart for 2 dager siden. Jeg merket at jeg begynte å glede meg til torsdag. Jeg gleder meg til middag med gode venner. Jeg gleder meg til fest med gode venner. Jeg gleder meg til å kjenne alkoholen i kroppen. Jeg gleder meg til å danse. Jeg gleder meg til å kysse Lars. Jeg gleder meg faktisk til nyttårsaften!!  Jeg er altså veldig forventningsfull. Så nyttårsaften kommer til å bli bra, den må bli BRA!

Ellers har jeg vandret byen rundt i dag etter en gravør. Jeg har til og med vært på Makrellbekken, hadde faktisk aldri hørt om det stedet før jeg var der i dag. Og jeg har fryst ræva av meg! Jeg var nesten sikker på at jeg hadde fått frostskader etter å ha ventet på banen i 15 min.  Nesten. Seriøst, det er SÅ kaldt i Oslo nå. Og så er det meldt minus 20 grader på torsdag. Minus 20!! Huff, jeg gleder meg til sommeren jeg nå. Da skal jeg få med Anette på et nytt eventyr:Og så skal jeg ligge sånn her hele dag:


Sole meg altså. Helst ved en pool. Eller enda bedre, en strand.

Oi. Nå syns jeg det ble litt for mange bilder av meg selv og nå begynner innlegget mitt å bli veldig random. Så jeg avslutter her.

Hva skal dere på nyttårsaften da?

3 kommentarer

Sara

30.des.2009 kl.10:05

Nyttårsaften er ofte veldig skuffende. Jeg har ikke noen store planer i år. Mulig jeg og noen venner bare skal spise middag. Blir alltid nedtur hvis man planlegger for mye syns jeg.

Maria

30.des.2009 kl.10:59

SV: Takk for tips om bøker. Vintage affaires har jeg faktisk nettopp kjøpt meg, og tenkte å ta med meg til Gran Canaria. Hadde ikke hørt om den før, men nå gleder jeg meg til å lese den. Skal spare den til turen. Må iallefall prøve. :)

Julie

30.des.2009 kl.13:58

Du vet hvor jeg skal hen! :D Hehe. Blir nok en tur bort til deg!

Ellers synes jeg det er veldig greit å ikke ha noen forventninger til nyttårsaften. Har du ingen forventninger, så blir alt mye bedre enn du hadde forventet! :D

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv