I 2010 skal jeg...

Nå som 2010 nærmer seg med stormskritt sitter jeg og tenker tilbake på hva jeg har opplevd i 2009. 2009 har vært et år jeg ikke vil glemme med det første. Jeg har giftet meg, jeg måtte gi bort min elskede hund, jeg har jobbet med min egen nettbutikk og jeg har tatt en pause fra studiene. 2010 skal bli et bra år, det har jeg bestemt meg for!Jeg er ikke noen fan av nyttårsforsetter. Hvis jeg vil gjøre noe trenger jeg ikke et nytt år for å gjøre det. Men allikevel liker jeg å sette opp en liste over ting jeg vil i 2010. I stedet for å fokusere på hva jeg ikke burde gjøre, fokuserer jeg heller på hva jeg har lyst å gjøre.

I 2010 skal jeg:

Kjøpe flere kjoler!

Lære meg å lage en ny matrett hver uke.

Male et stort bilde.

Ta bilder hver dag.

Reise til New York.

Få meg en ny hund.

Selge noen av kjolene mine.

Lære meg å like blåskjell.

Printe ut bildene fra bryllupet og lage et stort album med de beste bildene.

Gå tur på fjellet.

Lære meg å svømme ordentlig.

Hva er dine planer for 2010?


Jeg var en lite tur på jobb i dag før Lars kom og møtte meg, og vi lunsjet og shoppet antrekk til nyttårsaften. Tror jeg har funnet kjole til imorra, står mellom en fra H&M og en fra Lovely Outfit. Jeg syns det har vært en veldig fredfull dag i Oslo i dag.

Nå får vi snart middagsgjester!

4 kommentarer

Maria

30.des.2009 kl.19:08

Enig med deg. Man trenger ikke et nytt år for å gjøre noe man har lyst til. Jeg tror jeg aldri egentlig har hatt nyttårsforsetter. Men jeg har alltid likt januar. Det er et nytt år, med blanke ark og fargestifter til. Du har sjansen til å "begynne på nytt" Jeg liker godt å begynne på nytt iblant.

Jeg vet at 2010 kommer til å bli et fantastisk år, og jeg vil starte min egen bedrift i år, som grafisk designer. Lage bra saker og sånn. Og jeg holder på å lære meg hvordan jeg skal gjøre det rent praktisk også.

Og så vil jeg begynne med noe gøy. Enten ta opp stepping igjen, eller klassisk ballett. Fant et studio her i stavanger hvor man har nybegynnerkurs i klassisk ballett for voksne. Det hørtes kult ut.

Og så har jeg veldig lyst å bli kjent med nye mennesker. Så det skal jeg også gjøre i det nye året :)

Oh Happy Life

30.des.2009 kl.23:55

Wow! Det hørtes helt fantastisk ut. Spennende med egen bedrift! Mye styr i blant, men jeg tror at man lærer mye. Det viktigste er jo at man gjør det man har lyst til og brenner for! Jeg har ikke angret et sekund på at jeg startet nettbutikken (snart oppe forhåpentligvis), selv om det har vært tøft til tider. Masse lykke til hvertfall. Jeg tror at hvis man vil noe sterkt nok så får man det til!:)

Helene

31.des.2009 kl.11:44

Det høres jo ut som fine mål! :) Selv har jeg satt meg noen mål selv som jeg håper å gjennomføre!

Fine bilder forresten :)

Julie

31.des.2009 kl.15:03

Flotte mål! :) Selv jobber jeg med min liste over 101 (ting) i løpet av 1001 (dager) :D Den ligger ute på bloggen min, foreløpig uferdig, men jeg jobber med saken! :D

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv