Fantastisk er bedre enn helt okayJeg våknet i dag av at brannalarmen i blokka hadde gått. Jeg hadde denne samtalen med meg selv:

Meg: Hmm, brannalarm ja. Hvor mye er klokken egentlig?
Meg: Den er 07.44
Meg: Såå tidlig? Må jeg ut?
Meg: Kanskje du burde. Tenk om det faktisk brenner?
Meg: Men jeg vil soooove og så er det så kaldt ute. Og hvis det brenner kan jeg jo bare hoppe ut av vinduet (bor forresten i 1 etg).
Meg: Ja, enig. Dessuten har den alarmen gått flere ganger uten at det har vært noe brann.

Og så sovnet jeg igjen. Da jeg våknet igjen 15 minutter senere, hylte brannalarmen fortsatt. Jeg dro meg selv opp og tittet ut av vinduet. Og gjett hva jeg ser? - Hvertfall ti stykk naboer som står og fryser og skjelver. Jeg får selvfølgelig panikk, for tenk om faktisk brenner! Jeg tar på meg det første jeg finner og løper ut, og når jeg er ute ser alle forferdet på meg: Hørte du ikke brannalarmen som har stått å ulet i snart 20 minutter? Det flaueste jeg har vært med på på lenge. Heldigvis var det ingen brann...som vanlig.

Ser vi bort ifra denne hendelsen og sjokket jeg fikk da jeg kom ut i 20 minus i ført kun tights og en tynn jakke, så har jeg hatt en okay morgen. Okay er jo bedre enn dårlig og jeg har det ikke dårlig. I går hadde jeg det helt fantastisk og fantastisk er mye bedre enn okay.


Tidlig på dagen var jeg på Blindern og spiste leste. Bare meg og en annen i kantina, hyggelig det. Har jeg forresten sagt at jeg er så motivert om dagen? Jeg syns faktisk det er GØY å lese pensum. Gøy.


Gøy å lese pensum, men ikke så gøy. Dro videre ned til byen og møtte verdens beste Aina, og hadde en fantastisk (ikke okay, men fantastisk) lunsj.


På kvelden ble det enda mer mat. Jeg og Aria stelte i stand hjemmelaget pizza, mens Ida og Marthe tok med rødvin. Aah, jeg elsker rødvin.


Og så spilt vi Alias! Herregud for et morsomt spill!


Det ble mye skriking og skråling og ville håndbevegelser!

Nå gleder jeg med skikkelig til helg! Hva er deres planer?

9 kommentarer

Siri

08.jan.2010 kl.13:05

hehe, sånn brannalarm har jeg hos meg også, går hele tiden, blæ:P

alias er gøy forresten!

Warunee

08.jan.2010 kl.13:07

De er virkelig grusomme! Hva er vitsen med de når de går hele tiden uten at det faktisk brenner. Kan jo ikke stole på de :P

moromedtips

08.jan.2010 kl.13:13

hei! du er veldig flink til å lage headere og jeg lurte på om du kunne hjelpe meg? jeg har ingen header:(

Rebekka-Jennie

08.jan.2010 kl.13:50

Haha xD skulle ha sett deg når du kom ut ;P

Satsuki

08.jan.2010 kl.14:09

Brannalarm er den verste måten å våkne på! Husker da jeg bodde i studentby, den gikk hele tiden. Verste var da jeg hadde kommet hjem fra byen kl. 4, midt på vinteren så klart, slengt meg i senga, og brannalarmen gikk kl. 5 på natta på grunn av en BRØDRISTER! >.<

Men bra dagen din tok seg opp i alle fall :)

Marthe

08.jan.2010 kl.14:11

Så flink du er til å blogge! Jeg er inspirert og skal skjerpe meg selv :)

Tone

08.jan.2010 kl.16:48

Alt blir morsommere med litt rødvin innenbords vettu;)

Håper du får en fantastisk (ikke okay, men fantastisk!) helg!

Sv: Sender deg en mail i løpet av kvelden jeg. Må kikke gjennom litt bilder og sånt, og har alle bildene på den gamle pc'en. Det er virkelig snilt av deg altså:)

Maria

08.jan.2010 kl.16:56

Hos oss gikk også brannalarmen en natt i høst. Bare jeg og en nabo som våknet. D er skummelt. Ringte styreleder morgenen etter som helst trodde jeg var gal som sa brannalarmen hadde gått. Den hadde ikke han hørt - og ikke de 30 andre som ikke våknet av den. Det brant ikke da heller heldigvis. Men skummelt var det. :)

Jeg reiser til varmere strøk i helga. Lucky me! :)

Anna

08.jan.2010 kl.18:39

svar: Kunne ikke sagt det bedre selv. Anonyme mennesker som bare tenker negativt om oss bloggere kan helst ha det for seg selv.

I helgen skal jeg slappe av for aller første gang på sikkert et år ! :) Brannalarmen er irriterende til tider, hvertfall når det er kaldt så frister det ikke særlig mye å gå ut !

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv