Vårens vakreste drøm

Takk for alle kommentarene angående kjolen! For de som lurer så har jeg fått den spesialsydd, men det kommer en som ligner veldig på Lovely Outfit om ca. 3 uker. Hvis du liker vintageinspirerte kjoler med detaljer som blonder og volanger så er det bare å følge med når nettbutikken åpner :)Jeg har personlig en forkjærlighet for plagg i duse farger, som pudderrosa, beige og grått. Derfor vil naturlig nok kjolene i butikken bære preg av dette. Perfekt timing med tanke på at vårens store trend er duse pudderfarger :)

Jeg skal i bryllup i februar og er derfor på kjolejakt. Har sittet i to timer nå og selvfølgelig funnet altfor mye fint! Her er mine favoritter.
Vurderer å gå for kjolen helt øverst til venstre, hvilken syns dere var finest?

bloglovin

9 kommentarer

Siri

13.jan.2010 kl.21:43

jeg synes den nederst til høyre var flott! den i midten øverst var heller ikke dum:)

nå fikk jeg lyst til å gå å handle!

Tone

13.jan.2010 kl.21:56

Den øverste til venstre var nydelig! Det var den øverst i midten også, men kanskje litt vel lys til å bruke i bryllup? Det er kanskje ikke så viktig lenger heller..:) Elsker sånne farger!! Dessverre blir jeg fort veldig blek i dem..

Sv: Ja, sånne lister er helt herlig. Og perfekt å skrive når man er litt nedfor, for da blir man jo "tvunget" til å tenke på ting som gjør en glad:)

Ellen.blogg.no

13.jan.2010 kl.22:06

Hei. Hvor finner du de flotte kjolene?. Trenger så kjole til konfirmasjon&bryllup i april&juni. Er 54,men så en der jeg kunne hatt:) Kler meg da ikke som en gamling da hehe. Liker og gå litt ungdommelig kledd. Ha en flott kveld videre:)

Ingrid

13.jan.2010 kl.23:07

Har du funnet kjolene på Modcloth? Elsker den nettbutikken, og kjolen din var nydelig ^^,

Frøken Friken (Linda)

14.jan.2010 kl.22:31

Forloveren min leter etter en vintageinspirert kjole til bryllupet mitt;) Vi skal ha lilla/vintage-tema;) Får dere inn noen lilla kjoler i butikken?;D

Maria

16.jan.2010 kl.21:34

Jeg likte best den nederst til høyre. Hvor er den fra?? Gleder meg til å se butikken deres. Leste Vintage affæren da jeg var på Gran Canaria - elsket den :) Og ble litt kjolegal av å lese den. Hehe :)
så utrolig fine!!særlig den med sløyfe foran, ååå!

Ida

22.jan.2010 kl.16:53

Så nydelige kjoler!! Likte spesielt godt den nede til venstre og nede til høyre :)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv