Ubeskrivelig lykke


Rikke Jansen. Julie, Azim og jeg ser på solnedgangen

Har du noen gang ligget i sengen din en kald vinternatt med en følelse av ubeskrivelig lykke? Kroppen din er pakket inn under en varm bomullsdyne og hodet ditt hviler ubekymret på en fløyelsmyk pute. Du hører lyder utenfor vinduet ditt, mennesker som pratet lavt i telefonene mens de går med lange skritt hjemover. Du lukker øynene og stenger lydene ute. Og akkurat i dette øyeblikket, dette ene sekunden - kjenner du en trygghet i kroppen din. Livet er bra, akkurat nå er livet bra.

Denne siste uken har jeg ikke følt meg noe vel. Jeg har hatt smerter i ryggen, kastet opp og vært generelt nedstemt. Inspirasjonen og motivasjonen jeg har hatt til å drive nettbutikken har forsvunnet, og jeg syns det har vært riktig vanskelig å opprettholde en glad fasade. Jeg har lagt mye arbeid i dette, så utrolig mange timer og jeg har grått mange tårer. Noen ganger har jeg til og med vurdert å bare gi opp alt sammen og flytte utenlands. Men det ville ikke vært meg? Jeg er ikke en person som gir opp uten engang å ha prøvd. Noen ganger er det eneste som trengs er en liten oppmuntring.

Det var akkurat det jeg fikk i kveld. En flott venninne sa til meg: "Dette greier du! Du er jo Warunee!" Riktignok var hun litt brisen, men det føltes allikevel veldig genuint. Jeg ga henne en stor klem, for med denne ene lille setning ga hun meg motivasjonen min tilbake. Takk Marthe:) Nå har jeg lyst å gjøre alt!

Denne helgen skal jeg på hyttetur med gode venner. Gleder meg. Jeg skal rulle rundt i snøen, drikke deilig vin, være forelsket og spille spill! Håper alle får en fortreffelig helg sammen med de dere er glad i :) Sees igjen på søndag!


Lars og meg på hyttetur sist

bloglovin

10 kommentarer

Sanne Slåstad

15.jan.2010 kl.08:39

Fint innlegg :)

Rebekka-Jennie

15.jan.2010 kl.10:08

Kjempefint innlegg og bra skrevet ;)

Tone

15.jan.2010 kl.10:41

Åh, så fint skrevet! Godt å høre at du har fått inspirasjonen tilbake:)

Julie

15.jan.2010 kl.14:38

Ahh, jeg savner den tiden på stranda der, det var så utrolig koselig å bare sitte der og se på solnedgangen! :D

Om man virkelig klarer å overkomme de litt vanskeligere tidene viser jo egentlig bare hvor mye du innerst inne ønsker det. Gir man opp ved første tegn på vanskeligheter, så vil man kanskje det ikke så mye som en trodde?

Men jeg vet hvor mye du ønsker å starte nettbutikken, og som Marthe sa, dette greier du! ;) Ta den tiden du trenger, og gjør det i ditt pace, og ikke alle andres! :)

Skal møte Kim etterpå, og Azim imorra så dette blir en bra helg! :D

Eline

15.jan.2010 kl.19:11

Åh, jeg er glad i bloggen din og deg allerede! Ny fast leser! Har du bloglovin? :) Jeg har tenkt litt, og kommet fram til at jo verre uke, jo deiligere helg! Denne helgen blir superkos, jeg skal late meg og kose meg for harde livet! :D

Maria

16.jan.2010 kl.21:46

Kos deg på hyttetur. Og hold ut. Alle de som har gjort store ting i livene sine, har mistet motet, motivasjonen, møtt på motgang og hatt vanskelige perioder. Men de fortsatte. :) Mary Kay (amerikas første kvinnelige entrepenør) sa "Winners never quit, Quitters never win" :) Gleder meg til å se nettbutikken din. :)

16.jan.2010 kl.23:26

sv: hahahahaha;P Du får si til Azim at: NEEEI, blogging er IKKE teit (hilsen linda) ;P hehe (bloggen er livet mitt..hoho..) ;p

Vi gifter oss 5. juni ;) brudekjolen er i boks, og jeg føler den er veldig passende til temaet ;)

Luna : D

20.jan.2010 kl.13:35

Var det øverste bilde i Thailand i koh phangan ? :- )

kjempe fiin blogg! :- D

koh phangan

Oh Happy Life

20.jan.2010 kl.18:04

Det er på Koh Samet! En utrolig vakker øy :)

Marthe

31.jan.2010 kl.06:27

Saa utrolig koselig aa se at min lille kommentar hjalp deg saa mye :) Det er ikke saa mye som skal til alltid. Jeg har uansett helt trua paa at du faar til alt du bestemmer deg for. Bare se paa bloggen din for eksempel, , den er jo helt fantastisk! Staa paa! (hehe, det ser litt rart ut naar jeg bruker engelsk tastatur!)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv