Tålmodighet og hardt arbeid vil gi resultater i det lange løp!

Beklager fraværet! Jeg har nemlig vært ekstremt lat og ikke minst uinspirert etter at jeg kom hjem fra hytteturen. På mandag satt jeg foran pcen i det som føltes ut som flere timer, i et forsøk på å skrive ett innlegg. Dessverre mislyktes jeg fatalt. Men i dag dere, i dag er jeg back! Ikke halvhjertet, men helhjertet, oh yeah.
 
Siden sist har jeg som sagt vært på hyttetur med ekteLars, Siren og Andreas. Mitt ønske om å rulle rundt i snøen ble nedstemt da det var forferdelig kaldt. Jeg for min del kunne rullet rundt naken. Kødda. Men heldigvis, heldigvis ble det masse deilig vin og deilig mat. Good times. OG så spilte vi scrabble! Jeg tapte rått og det var bittert, fordi jeg elsker å vinne. 
Ellers har vi bestilt rom på luksushotell i Bangkok i anledning Andreas sin bursdag (Siren og Andreas skal nemlig vær med på tur)! Hotels.com har mange fine tilbud nå om dere skal ut å reise, 20 - 45 %, på veldig mye. Hehe, høres ut som jeg reklamerer for de nå. Åh Thailand. Jeg drømmer og lengter. Er det eneste jeg greier å se frem til om dagen og skulle ønske mars kom tidligere.Etter jobb i dag var jeg og møtte Hanne og Anne Marte, så utrolig koselig! Lenge siden jeg har sett begge to og deilig å få tankene over på noe annet enn nettbutikk og skole.Forberedelsene til nettbutikken går så innmari tregt. Venting hele tiden, leveranser som går sakte, betalinger som ikke går gjennom. Jeg merker at hjertet mitt hopper over et slag med en gang det skjer en liten ting, og at jeg lett kan miste motivasjonen og driven. Akkurat nå prøver jeg virkelig å holde motet oppe og se for meg det positive som kan skje når den faktisk kommer opp. Jeg gleder meg til å ta bilder til siden, skrive produkbeskrivelser, fortsette med innkjøp, drive med markedsføringen. Jeg elsker at jeg kan være kreativ, drive med noe jeg virkelig brenner for. Når jeg først bestemte jeg for gjøre dette var jeg bevisst på at ting ville gå sakte og at ting kom til å være vanskelig. Det var heller ikke lett når noen av de nærmeste rundt meg var skeptiske og lurte på hvordan jeg kom til å klare dette. Det hender noen dager at jeg selv lurer på hvordan i all verden jeg var så dum som begynte. Men tålmodighet og hardt arbeid vil gi resultater i det lange løp, det er jeg bombesikker på!

Endelig, endelig kom den store pakken med kjoler på døra. Jeg har ventet på den i 3 uker! Nå skal jeg pakke opp alt, hurra!Må bare si at jeg er utrolig takknemmelig for alle de fine ordene jeg fikk i forrige innlegg. Dere er herlige! :)


6 kommentarer

EMMIEVERLASTING..

19.jan.2010 kl.20:51

Sv: takk for kommentar!:o) ha en fin kveld!

EMMIEVERLASTING..

19.jan.2010 kl.20:54

Sv: hei igjen! takker! Det er en japansk spisshund!:o)

Eline

19.jan.2010 kl.21:14

Åh, hyttetur er kos! Bra du er tilbake, trenger noe fint å se på :)

SV: Idag hadde jeg skole fra 15.00 til 20.00, så jeg skriker ikke akkurat av lykke... Håper din tirsdag var langt bedre enn mandagen da!

Tone

19.jan.2010 kl.21:43

Det høres jo ut som om du har hatt en super tur! Så bra:)

Sv: Jeg er kjempeglad på dine vegne for at du har funnet det du ønsker å drive med. Jeg er helt sikker på at det kommer til å gå veldig bra, selv om jeg skjønner at det er nervepirrende i starten..

Tusen takk for mange fine ord, det varmer virkelig!!

Frøken Friken

19.jan.2010 kl.22:27

Hytteturen så superkoselig ut;)

Husker akkurat hvordan det var i oppstartfasen av babygal.no som jeg og Lasse har ;)

Siri

20.jan.2010 kl.10:12

å, jeg vil også på ferie! thailand hadde vært best, men skal snart på hyttetur jeg også. så det får holde:)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv