Nytt utseende og høy på chili

God kveld :)

Jeg er høy på chili. Seriøst. Jeg er høy. Det svir forferdelig i munnen, på tunga, i nesa - jeg tror jeg snart dauer! Tenkte jeg skulle være litt vågal og ta oppi ekstra chili, hoho, nettopp fordi jeg er så tøff. Skikkelig tøff. Jeg har drukket vann, melk, vin og spist youghurt, men ingenting demper. Nå er tungen min helt nummen...And I love it! Chili er så sabla fantastisk, jeg kunne giftet meg med en. Selv om nesa fortsatt renner så er thailandsk papayasalat fortsatt yndligsretten min. Mamma pleide å si til meg at veien til bedre helse er gjennom papayasalaten, og ikke minst chilien. Chili inneholder sinnsykt mye antioksidanter og tolv ganger så mye C-vitaminer som i appelsin. Med chilien øker også forbrenningen, og det er jo gull nå som jeg skal trene til bikinikropp til thailandturen i mars.

Og siden vi er inne på temaet, har jeg bestemt meg for å melde meg på Sentrumsløpet i Oslo den 24 april. Omtrent alle jeg har fortalt det til har ledd av meg, men hoho tilbake til de, dette skal jeg faktisk greie! Hardtrening fra og med i morgen.

Forresten, hva syns dere om det nye utseende på bloggen?

 
bloglovin

10 kommentarer

24.jan.2010 kl.23:09

Hoho! vi er faktisk kjempehøye på chili selv her. Vi skulle tøffe oss litt før Thailand, men gud, vi må nok øve mer. Andreas drikker vann så det snart kommer ut ørene hans. Me like den nye looken :)

Warunee

24.jan.2010 kl.23:24

Hahaha! Det er best Andreas øver mer, for hvis ikke så vinner jeg rått :P

trille

25.jan.2010 kl.01:08

Åååh, så tøff du er da. Jeg synnes grønn extra-tyggis er for sterkt, så kan bare tenke meg til at jeg hadde vært på tur til legevakta right about now. :) trening og fokus på kostholdet er gull!! :)

husker ikke veldig godt hvordan det var her før (rosa drømmelandish?), men synes nå det er fint nuh. :) gøy med designskifte. :)
maten så utrolig god ut!!selv om jeg har litt problemer med sterk mat..:)

Julie

25.jan.2010 kl.06:17

Mmmm, papaya salat! :D Papaya salat gjør underverker for kroppen gitt! Selv om det er sterkt, så er det som regel god-sterkt! :D

Og jeg liker denne layouten bedre, nicely done! :D

Warunee

25.jan.2010 kl.07:45

Enig Julie, papayaen gjør underverker! Spesielt når man er syk og snufsete :)

Tone

25.jan.2010 kl.08:19

Jeg må innrømme at jeg ikke er noen stor fan av chili.. Men det nye designet derimot, dét er jeg fan av:)

Siri

25.jan.2010 kl.08:29

wow, stilig design! veldig gjennomført:)

jeg liker godt chili! men tåler ikke mye av det. når man balanserer i grenseland for hvor mye sterkhet man tåler, det er da maten smaker best:D

Warunee

25.jan.2010 kl.08:46

Enig med deg Siri, det er viktig å finne ut av hvor mye chili man tåler. Og når man har funnet det ut, smaker chili så mye bedre :)

Eline

25.jan.2010 kl.12:31

Liker det veldig godt :D

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv