Jeg vil ha en liten hund. Voff, voff!

Jeg savner å ha hund. Jeg savner faktisk frustrasjonen når favorittkjolen er full av hundehår,  jeg savner de små snorkelydene, jeg savner å kaste ball, jeg savner en logrende hale, jeg savner kosing på sofaen og jeg savner selskapet. Tror aldri jeg har hatt det så godt som da vi hadde Yuna. Etter at vi måtte gi henne fra oss, har vi følt et lite tomrom. Jeg trodde den følelsen ville ville gi seg etter som tiden gikk, men den er fortsatt der.

Vi har tenkt på å få oss hund igjen, denne gangen en West Highland White Terrier. Trenger en hund med mye energi og fart, og tror denne rasen vil være helt perfekt!

5 kommentarer

trille

26.jan.2010 kl.12:34

Åh, hund er bare det koseligste i verden. Savnet det sånn de årene jeg har vært uten, og jeg føler meg litt mer komplett nå, om du skjønner. :)

Så søt den var! Kosepå. Nydelig, altså. :)

Maria

26.jan.2010 kl.12:40

Jeg er ikke så glad i husdyr - ble klort av en katt da jeg var veldig liten, og min onkel hadde rottweilere som de prøvde å tvinge meg til å ikke være redd da jeg var barn. Er ikke så redd dem legner, men litt skeptisk.

Kjæresten min derimot, er veldig glad i både hunder og katter, så kanskje vi må få oss hund etterhvert vi også... :) Får bare vende meg til tanken tror jeg.

Siri

26.jan.2010 kl.12:45

har aldri hatt hund selv, men synes det er utrolig gøy å passe for andre! spesielt de mellomstore terrierhundene:)

den på bildet var jo kjempesøt:D

Sara

26.jan.2010 kl.14:29

Jeg vil også ha en liten hund :)

Julie

26.jan.2010 kl.20:20

Er alltid koselig med en liten pels-dekket krabat i huset :D

For nå nøyer jeg meg med å være tante, og kunne passe innimellom :D

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv