Å være redd

Jeg er redd for veldig mye. Når jeg var mindre var jeg redd for å fiske, fordi jeg trodde at hvis fisken fant ut at jeg prøvde å fange den ville den bli sur og dra meg ned i vannet og spise meg opp. Dette førte til at jeg var redd for at pappa ikke ville komme hjem igjen hver gang han dro på fisketur, og jeg lå ofte i mange timer og gråt. I tenårene var jeg redd for mørket, og det er jeg fortsatt. Jeg syns det er skummelt å sove alene i mørket hvis ikke Lars er der, og pleier derfor å la lyset i gangen stå på. Jeg er redd for høyder. Jeg hater å fly. Jeg er også redd for å dø. Veldig redd for å dø. Hver gang jeg skal ta flyet er jeg sikker på at det vil krasje og at jeg vil dø. Jeg er redd for å si hadet. Jeg er redd for at huset skal brenne ned og trippelsjekker alltid at alt som kan ta fyr er skrudd av. Jeg er redd for å gjøre det dårlig på skolen. Jeg er redd for å miste noen jeg er glad i. Jeg er veldig redd for å ende opp ensom. Jeg liker ikke når telefonen ringer og det er et ukjent nummer. Jeg er veldig redd for å miste kreativiteten og å en dag våkne opp uten inspirasjon. I dag er jeg spesielt redd for leger og sykdommer.Hva er du redd for?

bloglovin

9 kommentarer

Rebekka-Jennie

27.jan.2010 kl.13:35

Utrolig fint skrevet ;)
Sv: oi, så gøy!!tusen takk:) da skal jeg få sendt deg mail med bilder ganske snart, må bare finne noen brukbare..:) jeg er også livredd for høyder, og liker heller ikke når ukjente nr.ringer! Er også redd for at noen av mine nærmeste skal dø, men prøver selvfølgelig å ikke tenke for mye på akkurat det..:)

Maggie

27.jan.2010 kl.15:31

Så fint innlegg, og flott blogg!

Jeg er vledig redd for tannleger, pleier alltid å svette før jeg skal ha en time. Også er jeg litt redd for å snakke i telefon - eller jeg synes det er ubehagelig, foretrekker å snakke med folk ansikt til ansikt. og jeg er redd for store høyder og slikt:)

Tone

27.jan.2010 kl.18:04

Off, det hørtes slitsomt ut.. Jeg er redd for å miste noen jeg er glad i, og veldig redd for konflikter..

Helene

27.jan.2010 kl.20:12

Uff.. Ikke godt..

Jeg er fryktelig redd for å slå ut tennene mine. Jeg opplevde dette når jeg gikk i 2. klasse på barneskolen... Da slo jeg ut fortanna mi, som resulterte i regulering og en falsk tann av plastikk.. Fremdeles kan jeg ha mareritt om natten hvor alle tennene i munnen detter ut, og jeg får av og til angt når jeg forestiller meg at jeg faller og treffer noe hardt med munnen... :S På den andre siden er jeg jo ganske heldig, for denne ulykken resulterte jo i mange tannlegebesøk - så han er jeg ikke redd for!!

ingrid

27.jan.2010 kl.22:07

Jeg er redd for alt som kan være farlig, som høyder, vann og bading på dypet, små kjøle/fryserom man kan bli stengt inne i, alt mulig. Redd for redselen rett og slett :)

Hvorfor er du redd for leger idag?

27.jan.2010 kl.22:20

Jeg er redd for å drite meg ut, gjøre noe feil, bli mobba, miste noen jeg er glad i, at ungene skal skade seg..hmm..ja, og: berg- og dalbane..

trille

28.jan.2010 kl.10:35

Åh, det er så masse jeg er redd for. Eller, mer engstelig. Er heller ikke noe fan av mørket. Og så har jeg veldig høydeskrekk. Uff, er ikke noe gøy. Men, jeg tenker som oftest at det er edre å ikke tenke på det som irrasjonelt, og at livet ikke er til for å være engestelig/redd. Det er det alt for kort til. :)

ingrid

28.jan.2010 kl.12:27

syns skoene var kuule egentlig ;)

nei, har ikke fått det enda, lenge siden du sendte?

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv