Et brev til meg selvHar du noen gang prøvd å skrive et brev til deg selv? Faktisk ganske morsomt. Hvis jeg skulle skrevet et personlig brev til meg selv i dag, ville det sett slikt ut.

Kjære Warunee,

Det er lenge siden jeg har skrevet et langt brev til deg. Faktisk når jeg tenker over det, så tror jeg at jeg aldri har gjort det før! Meen uansett, hvordan går det med deg? Du ser litt blek ut i dag, kanskje du burde ta sol snart? Spesielt med tanke på at du snart skal til Thailand. Og så burde du kanskje begynne å trene litt, sånn at du får litt overskudd i hverdagen. Det skader vel heller ikke med en snerten stump til bikinisesongen. Må si at jeg liker cardiganen du har på deg! Den var veldig Blair Waldorf, men kanskje ikke helt riktig farge på deg siden du er så blek fra før av? Eller?


Nei, jeg beklager, nå ble det dessverre litt mye klaging her. La oss heller fokusere på det positive her! Så flink du har vært med å stå opp tidlig denne uken, klokken åtte hver dag. Det er jo helt utrolig! Og så har du vært så flink til å lese å lese pensum. Du har heller ikke brukt pengene dine på ufornuftige og spontante shoppingturer, i stedet for har du lagt av penger til Thailand. Utrolig viljestyrke du har fått.

Jeg vet at du har hatt det litt slitsomt i det siste og at de smertene du har i ryggen har lagt en stor demper for deg. Men uansett hvor trist og nedstemt du er greier du fortsatt å se frem til en fin vår og ikke minst sommer. Når sommeren kommer skal du ha maskeradeball i skogen, danse på en gresstopp med venninner, skåle glittervann utover deg selv og le så høyt og så mye at du blir svimmel. I mellomtiden må du huske å sette pris på de fine meldingene som tikker inn på innboksen din, kjærlige stemmer fra et annet kontintent og klemmer fra din elskede. Livet er så fint så fint.

Klem fra Warunee.
Hva ville du skrevet i et brev til deg selv?

10 kommentarer

Martotopia

10.feb.2010 kl.19:58

Tusen hjartleg takk!

Eg likar å skrive slike brev som eg gjøymer, og ikkje les igjen før om eit år. Eg har hatt slike brev no sidan 9 klasse (no går eg i 3 klasse), og det er fint, og rart, og sjå korleis tankar og ting har endra seg, og lese om planar som aldri vart utført og ting ein før hadde draumar om som ein ikkje lenger føler noko for.

Silje

10.feb.2010 kl.20:03

SV: Tusen takk for hyggelig kommentar =)

Man trenger gjerne ikke mer enn et hyggelig kort på valentinsdagen heller, ord betyr uendelig mye mer enn f.eks en dvd eller annet man bare har kjøpt for å kjøpe noe!

keowyn

10.feb.2010 kl.20:05

SV: jo, han er en fin ektemann han, selv om han er litt teit til tider, og attpåtil amerikansk. XD

haha, søte brevet ditt minner meg litt om en veeeeeeldig "nosy" mamma som vil perfeksjonere barnet sitt... du bør kanskje være LITT snillere med deg selv! ;)

Marit

10.feb.2010 kl.21:14

For en utrolig fin blogg du har! Tror du har fått en ny leser nå =D

Eline

10.feb.2010 kl.21:37

Inspirasjon! Du er fantastisk <3 Jeg ville skrevet et brev til meg selv og fortalt meg selv hvor heldig jeg er, og spurt om jeg gledet meg til sommerferien (noe jeg GJØR!!!). Og masse annet kos! Men nå står kjærlighetsbrev til min kjære for tur, på et stort pappkort fra tanum :D

Emilie

10.feb.2010 kl.22:14

Det hender jeg skriver e-post til meg selv, og da går det som oftest i "jeg elsker deg, du er den kuleste jeg vet om!". Men her om dagen, på vei hjem fra SATS, snakket jeg med meg selv om hva jeg bør være glad for, og det overrasket meg hvor mye flott jeg har i livet mitt! Kan anbefales! Viktig å ikke være så kritisk til seg selv hele tiden :)

trille

10.feb.2010 kl.22:24

Åh, så koselig! Det var lurt. Oppløftende, for du er nødt til å tenke positivt. :) Smart!

Tone

10.feb.2010 kl.22:42

Aaaaaw, så fint!

Ann Kristin

10.feb.2010 kl.23:46

Så tøft. :) Har aldri prøvd det, jeg.

sv; Tusen takk. <3

ShopAlcoholic

13.feb.2010 kl.11:35

Det var smart, å skrive brev til seg selv! Fikk lyst til å prøve :)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv