Tips til en bra start på dagenFor en morgen! Alt som kan gå galt går galt. Okay så overdriver jeg litt, men akkurat nå har jeg lyst å rive ut håret, argh! Jeg startet dagen med å lage meg en fantastisk flott frokost: omelett av ypperste klasse, nystekte rundstykker og presskannekaffe. Fantastisk liksom. Det første jeg greier å gjøre når jeg skal helle kaffen i koppen, er å søle den over hele pc-tastaturet! Og når jeg jeg reiser meg for å hente en klut greier jeg å velte tallerkene med maten på gulvet. Frokost ødelagt = forbanna Warunee. I tillegg er pcen min forbanna på meg og vil ikke starte ordentlig.

Mens jeg prøver å spise det som kan spises av frokosten min, funker plutselig ikke internett ordentlig hjemme. Jeg skal til Frogner etterpå for en undersøkelse og jeg har da ikke peiling på hvilke bane eller buss jeg skal ta, heller hvor jeg skal gå hen etterpå. Krise, for jeg har seriøst null retningssans. Derfor måtte jeg ned til nærmeste kafe etter internett, men så har de ikke internett!! Frusterert. Derfor sitter jeg på universitetet nå og her har jeg hvertfall ikke lyst å være i dag.

Klage klage, syte syte. Uansett. Jeg har bestemt meg for at dette skal bli en bra dag. Etter at jeg har vært og tatt røntgen skal jeg ned til byen og kjøpe inn ballonger, blomster, romantiske puter og interiør som ser litt gammelt ut. Tenkte å  lage en liten fotosession og få tatt de siste bildene til butikken på fredag. Så skal jeg treffe Hanne, hurra!

Hva er planene deres for dagen?

6 kommentarer

Smiley

09.feb.2010 kl.12:18

Hørtes ut som du har hatt en kjip start på dagen :P Får håpe du får en bedre dag senere :)

Julie

09.feb.2010 kl.13:03

Uffda, var da maks uflaks du hadde på starten av dagen i dag!!

Etter jobb tenkte jeg å slappe av hjemme, kanskje lese litt jobb-pensum, og så skal jeg Skype med Christian senere i kveld! :)

Tone

09.feb.2010 kl.13:08

Off, for en utrolig dårlig start på dagen!! Godt at du klarer å holde deg positiv likevel:) Håper resten av dagen din blir fin!!

Kine

09.feb.2010 kl.16:12

Slike morgener kan ødelegge humøret til enhver morgenfugl, men bra du ikke lar den ødelegge hele dagen ;) Har egentlig ikke så store planer,men en liten tur ut i snøværet må jeg vel :)

trille

09.feb.2010 kl.18:20

Slem, slem, slem dag! Frokosten så jo helt himmelsk ut, og så må det skje. Uff, noen ganger altså. :/

Jeg synes bildene var utrolig flotte, og at du har vært med på å utforme kjolene er jo helt utrolig gøy. :) Skal du flytte til Thailand? Så innmari spennende. :)

Jeg er 25 og liker sunn og variert mat. Nå er ris, kylling, agurk, tomat, mais (mini er nam), ekstra lett rømme, kjøttdeig, potetsalat (hjemmelaget), egg og ost ting jeg liker godt. Men det endres hele tiden.. :)

Helene

09.feb.2010 kl.19:21

Aww... Maks uflaks da!

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv