Blogginspirasjon

Det jeg liker spesielt godt med blogging er muligheten til å være kreativ. Jeg elsker å ta bilder og skrive meningsfulle tekster. Jeg er ikke noe proff fotograf, men jeg liker ta bilder og jeg liker å lete etter inspirasjon. I det siste har jeg hatt mange ideer som jeg har skrevet  ned i notatboken min, men så er det å finne tid til å gjennomføre alt. Jeg bruker mye tid på denne bloggen, mye mer enn det jeg burde. Derfor er det ekstra stas når jeg får fine kommentarer, så ja, kommenter gjerne :)

I dag har jeg latt meg inspirere av fine flickr fotografier. Det er utrolig mye vakkert der og her er noen av mine favoritter.Klikk på bildene for å komme til siden.

Hvor henter dere inspirasjon fra når dere skal blogge?

bloglovin

12 kommentarer

Sanne Slåstad

10.feb.2010 kl.10:49

Jeg blogger utifra tankene mine og om ting jeg opplever. Du har en veldig fin blogg, som jeg leser hver dag :D

jannexo

10.feb.2010 kl.10:51

Egentlig overalt. Blogger om det som faller meg inn..

Silje

10.feb.2010 kl.10:51

åh, er så enig med deg! Jeg bruker også altfor mye tid på bloggen, men bruker det nesten som en hobby, fordi jeg syns også at det er kjempegøy å holde på med designet på den og å finne på morsomme og kreative innlegg jeg kan skrive, og ta bilder til. Henter egentlig inspirasjonen min overalt rundt meg, men merker jeg blir veldig inspirert av andre, flinke bloggere =)

blook

10.feb.2010 kl.10:53

Inspirasjon får jeg fra livet generalt sett.

Men også mye fra nyheter og musikk !

hører jeg en skikkerlig bra sang blogger jeg gjerne om den.. for jeg elsker å vise folk ting jeg selv synes er bra!

så er min lidenskap innenfor musikk Veeldig stor å så får mye inspirasjon der=)

keowyn

10.feb.2010 kl.11:01

jeg elsker kreativiteten som jeg så lett kan finne av å se på forskjellige nettsteder rundt om kring. blir sp gla at folk lager så mye rart og så mye vakkert!

Maria

10.feb.2010 kl.11:15

Jeg henter ikke så mye insprasjon til bloggen noe sted egentlig - den begynte mest som en dagbok da jeg flyttet fra alle vennene mine i Bergen, hjem til Stavanger, slik at de kunne følge med på mitt "nye" liv i min nye by. Men for alt annet kan jeg finne inspirasjon mange steder - så klipper jeg det ut, og samler det i en bok slik at jeg har ideen for hånden når jeg plutselig trenger den :)

First day of spring

10.feb.2010 kl.11:15

jeg er din blogfan :)

du skriver veldig vakkert!

Tone

10.feb.2010 kl.11:37

Så utrolig mange flotte bilder!

Eline

10.feb.2010 kl.12:17

For tiden henter jeg ikke inspirasjon, men skriver lange og kjedelige innlegg om hverdagen min. Derfor blogger jeg sjelden nå, til jeg får noen nye bilder og skryte av! Jeg henter bildeinspirasjon på weheartit.com, og har mange ideer jeg vil gjennomføre :) Dessuten håper jeg kreativiteten vil komme strømmende når jeg sender deg headerbilder (unnskyldunnskyldunnskyld) og får noe lekkert tilbake!

Jeg er så glad i bloggen din, den får meg til å sette pris på livet.

Laila

10.feb.2010 kl.13:37

Henter inspirasjon litt over alt jeg

Isabel

10.feb.2010 kl.14:40

Jeg finner inspirasjon ved å gå turer. Og hver gang jeg legger meg tenker jeg på en ting, og prøver å utvikle den tingen til noe som kan relateres til ett bilde. Det funker for meg ihvertfall:)

Isabel

10.feb.2010 kl.20:57

Sv: Tusen takk for hyggelig ros :)

Ja, gjør det. Kjempe fin måte å lære seg litt vanskelige portrett. Også er jo barn så vanvittig søte, så bildene kan jo ikke bli fæle :D

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv