Cherish these moments

For et fantastisk vær det er i Oslo i dag! Nå er det ikke lenge til temperaturen stiger og jeg kan tusle ut i lette sommerkjoler. Gleder meg så til å tilbringe late dager ved vannet ved en sommerhytte. Spise reker og drikke hvitvin, Macy Gray på stereoanlegget og Milon som snorker i gresset. Store røde søte jordbær, hud mot hud, smil og kjærlighet. Hurra for sommer! Og livet.Men mens jeg venter på at disse dagene skal komme, har jeg virkelig gått inn for å fikse på hjemmet mitt. Jeg er så lei de mørke møblene og klær som tyter ut av skapet på soverommet. Først bestemte jeg meg for å gå gjennom klesskapet og finne frem ting jeg kan gi til Fretex. En forberedelse til sommeren kan man si.Milon elsker å hjelpe til. Han er en ekte helt.Jeg endte tilslutt opp med 2 søplesekker med klær. Må bare få lånt en bil så jeg får fraktet det bort. Nå ser soverommet og klesskapet mitt mye luftigere ut, deilig.

Som sagt er jeg så  innmari lei de mørke møblene vi har hatt en stund. Etter å ha vært på ferie i Thailand i nesten en måned, kan jeg ikke si at jeg har verdens beste råd og det å kjøpe helt nye møbler blir litt drastisk. Heldigvis har jeg råd til maling! Looken jeg er ute etter er en landig og romantisk stil. Jeg tenker slitte lyse møbler, blomster i stråkurv, store lys i hvite lykter m.m.

Første prosjekt ble salongbordet:

Milon ville hjelpe til her også. Denne gangen begynte han å tygge på bordbeinet, men så kjeftet jeg på han og han ble snurt.Neste blir spisebordet, som jeg gruer meg til å begynne på.


Resultatet viser jeg litt senere:) Er dere klar for sommeren?

7 kommentarer

Sebastian Steinmann

22.apr.2010 kl.13:31

Gleder meg til å få kjøpt et sted så jeg kan gjøre ting slik jeg vil!
Alltid gøy å gjøre sånne små kreative grep som gjør ting litt mer hjemmlig!

Margrete

22.apr.2010 kl.15:44

Det er så deilig med en rydda leilighet, og den freshe følelsen man får når man ommøblerer og order litt! Men så var det det å orke da;)

Fine bilder! Blir veldig klar for sommeren av det første. Vil grille i parken så snart været blir liiiitt varmere:D

Eline

22.apr.2010 kl.16:23

Jeg har ryddet klesskapet mitt, og så prøver jeg å få jobb slik at jeg kan fylle de store tomrommene der inne! Jeg har nye strømpebukser, kjole og shorts.

Rommet mitt er perfekt, jeg trives meget godt i den lille hula mi. Hvilken/Hvilke rase(r) er Milon?! Han var bare så skjønn at jeg kommer ikke over det!

trille

22.apr.2010 kl.16:33

Åh, så fint at du blogger igjen. :) Gratulerer som mamma, Milon var så søt. Åh. :)

Her i huset rydder vi også, kaster, pusser opp og gir bort. Det er herlig!!! :)

Maria

22.apr.2010 kl.17:19

Jeg er så klar for sommeren at det er ikke måte på! :)

Karin

22.apr.2010 kl.20:07

Jeg er råklar for sommeren! Blir mye jobbing, men hva gjør vel det når en er tilbake i gamle gode Norge og får være med venner, familie og kjæreste igjen?

Julie

22.apr.2010 kl.20:49

Haha, det ansiktsuttrykket til Milon og da, du SER at han er skyldig i noe :D

Leiligheten blir nok kjempestilig, gleder meg til å se det! Og dere og Milon snart! :D Jeg har noe til deg og Lars nemlig ;)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv