Månedene som gikk

Hei.

Jeg burde egentlig ha en god unnskyldning for hvorfor jeg plutselig forsvant, men det har jeg ikke :) Derfor syns jeg det er så flott at det fortsatt kommer inn kommentarer som minner meg på hvor glad jeg var i bloggen min før jeg sluttet.

Hvordan har dere det?

Jeg har det ikke så verst. Mens jeg har vært borte har jeg gjort en hel del.


Jeg og en fin vennegjeng tok oss turen til Ustaoset. Det var snø og litt kaldt. Solen skinte heldigvis og vi satt i solveggen og nøt denne vakre utsikten.


Det ble lange middager og masse vin. Og jeg ble lettere beruset. Det ble vi alle egentlig. Beruset og glad.


Jeg var trist og Lars tok meg med hit. Vi tilbragte bekymringsløse dager i solen.


Vi gikk også lange turer, hånd i hånd. Milon likte å kunne løpe rundt som han ville. Han ble snurt og ville ikke bli tatt bilde av når vi tok han i bånd.


Jeg ble glad når kjolen jeg bestilte fra nettet kom dagen før vi skulle reise til Roma. I Roma var jeg generelt bare glad hele tiden.


Vi trasket masse og jeg fikk gnadsår som gjorde så vondt. Når vi kom frem til Colosseum var vi begge så svimle av varmen og Lars ga meg den siste slurken av vannet hans, som gjorde meg enda mer glad.


Når vi ikke trasket rundt og så på flotte serverdigheter, spiste vi. Og som vi spiste! Og drakk. Masse god vin.


Rett etter den fine turen til Roma dro jeg på tur til Hvasser med venninnene. Idylliske Hvasser. Vi grillet, lekte med Milon, spiste lange frokoster, solte oss og duppet føttetene i det kalde vannet.


Jeg har også vært på teltur. Vi satt en fin gjeng rundt bålet, grillet pølser, marshmellows og snakket om skumle ting som gjorde at jeg sov dårlig den natten.


Vi fisket også. Dessverre fikk vi ingenting. Men det gjorde ikke noe, fordi jeg og Milon var så glad uansett av å ha muligheten til å sitte til langt ut på ettermiddagen, på en brygge og se den fine solen gå ned.


I juni åpnet jeg endelig nettbutikken min. Dere kan sjekke den ut på LovelyOutfit.com. Håper dere finner noe dere syns er fint! Og gi meg gjerne tilbakemelding :)

Så fint det er å begynne å skrive igjen!

5 kommentarer

Maria

28.jun.2010 kl.15:32

Å så bra at butikken er åpnet. Den skal jeg ta turen innom :) Har forresten fått meg ny blogg siden sist vi "møttes" i bloggeverdenen. :) Kjekt å høre at du har hatt mange fine turer med mannen og med vennene dine. Ingenting er som god kvalitetstid med de man er glad i. Da betyr det ikke så mye om man reiser til f.eks Roma, eller om man sitter hjemme i sengen med jordbær og Ringenes Herre triologien (eller maler stue og kjøkken for den saks skyld) Hehe :)

Tone

28.jun.2010 kl.15:35

Ååå, jeg har savnet bloggingen din! Håper virkelig at det er bra med deg, selv om jeg leser mellom linjene her at det ikke bare har vært fryd og gammen mens du har vært borte.. <3

Maria

28.jun.2010 kl.15:39

Så mye fint du hadde. Det tok meg ca 5 min, så hadde jeg lagt inn en bestilling hos deg allerede. :)

Karin

29.jun.2010 kl.00:56

Høres ut som om du har hatt det kjempefint!

Jeg har det bra, kommet tilbake til Norge, og jeg syns det er fint.

Utrolig fine bilder på nettbutikken din! Liker det :D

Luna Anette

30.jun.2010 kl.12:08

For en herlig nettbutikk! Sjekker den ut nå :)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv