Dream a little dream

I går var jeg og Milon i parken. Vi hadde med en piknikkurv med jordbær, kald mozell, hjemmelaget wok og ett tyggebein.  Det blåste litt og jeg måtte ta på meg en genser. Jordbærene var litt for sure, men Milon syns de var gode. Derfor gravde han ned tyggebeinet bak en liten busk, sånn at han kunne ha det til senere.Vi satte på koselig musikk. Denne sangen gikk på repeat:Jeg drakk tre glass med mozell og la meg ned for lese, og etterhvert ble det ganske varmt. Milon fant frem tyggebeinet sitt igjen og la seg ned ved siden av meg. Sammen lå vi i parken i flere timer.Jeg elsker å ha ferie. Jeg elsker å tilbringe dagene mine i parken. Jeg elsker at dagene går så sakte:)

Hvordan ser sommerdagen din ut?

7 kommentarer

Tone

29.jun.2010 kl.17:21

Ååå, den boka er så fin! Hvis jeg ser riktig på omslaget da;)

Sommerdagen min har vært deilig, med parkbesøk, jordbær, og fin form:)

Karin

29.jun.2010 kl.20:07

så stor Milon har blitt, forresten! Skal innrømmes at han er søt, selv om jeg er et kattemenneske mer enn hundemenneske.

Siri

29.jun.2010 kl.23:44

milon virker som en herlig hund han:) så fine bilder fra parken!

flott at du er tilbake med litt blogging, har savnet innleggene dine mye! var inne og så på nettbutikken din også, utrolig bra, veldig proft! bestiller garantert noe når jeg får lønning;D

Elin

29.jun.2010 kl.23:49

Høres ut som du har hatt en fin vår og sommer mens du har vært borte. Håper du fortsetter å blogge

fast igjen! fin nettbutikk du har startet. kjempefine smykker og kjoler. Tror jeg må kjøpe meg et kjede så ført jeg får lønning!
åh, det hørtes herlig ut..

Sommerdagen min tilbringes akkurat nå på språkreise i NY, deretter blir det jobbing og reise med familie og kjæreste til Tyskland : - )

Maria

30.jun.2010 kl.09:17

Så koselig. Skulle ønske jeg hadde bedre tid til å lese. Sommerdagen min går desverre med til å sitte inne på kontoret og kikke ut på noe som likner høstvær... Håper det bare er midlertidig :)

Charl8e

30.jun.2010 kl.10:08

Den ser ut som med et kontor med fire vegger, og kald aircondisen susene over rommet. Kun 2 arbeidsdager igjen nå, SÅ er det FERIE!

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv