Idyllisk hage

Jeg er ikke vant til å tilbringe somrene mine i Oslo. De tre siste årene har jeg besøkt foreldrene mine i Thailand,  og jeg har alltid vært der i fire uker. Og hver gang jeg har kommet hjem igjen, har været vært grått og trist. Så noe ordentlig norsk sommerfølelse har jeg ikke hatt på lenge. Det var derfor ekstra rart å våkne opp i dag og se at solen skinte og at det lå masse halvnakne mennesker i bikini utenfor vinduet mitt.

Akkurat nå har jeg sommerferie og jeg burde egentlig være superglad for det. Men for en person som ikke er vant til å være mye alene, syns jeg det er vanskelig når alle i min nærmeste omganskrets enten jobber eller er på ferie. Det er alltid formiddagene jeg føler meg ekstra ensom, selv om jeg har en del å styre med i nettbutikken. I går derimot ville jeg ikke sitte inne og foran pcen, og bestemte meg for å ta med kameraet og Milon på tur. Jeg bor ganske nærme botanisk hage i Oslo, men har allikevel aldri vært der før. Er ganske mye av Oslo jeg ikke har sett selv om jeg har bodd her hele livet mitt.Så utrolig idyllisk og vakkert det var. Føltes nesten ut som om jeg hadde kommet til en engelsk landsby. Jeg og Milon fant oss en benk under et tre. Milon syns det var altfor varmt og gjemte seg under en busk, mens jeg satt og spiste en baguette og så på himmelen.Mens jeg satt og spiste baguetten min kom det et par som så veldig nyforelska ut. Han holdt rundt henne, kysset henne på pannen og hun smilte tilbake. Herlig, kjærlighet er herlig. Sommeren må være det beste tidspunktet å være forelsket på!

Neste gang jeg kommer tilbake vil jeg sitte her sammen med Lars. Vi feirer 1 års bryllupsdag på søndag, kanskje jeg greier å overtale ha med hit? Oslo er ikke så verst på sommeren altså. Er bare å finne de riktige stedene å være og selvfølgelig det riktige selskapet.

Nå blir det byen og shopping, og så parken med en av mine beste venninner! :)

7 kommentarer

Siri

02.jul.2010 kl.12:53

oslo er fint på sommeren, men man må være aktiv selv for å få mest mulig ut av det:)

botanisk hage har jeg ikke vært i siden jeg var liten, men ser jo flott ut på de kjempefine bildene her! da blir det kanskje en tur hit i helga:D

Maria

02.jul.2010 kl.13:27

Ååå, hadde jeg bodd i Oslo skulle vi tatt en tur i parken sammen. Jeg har nokså fleksibel arbeidstid, iallefall nå når det er sommer og stille på kontoret. :)

synnøve

02.jul.2010 kl.13:41

Så nydelig blogg du har! dumpet tilfeldigvis innom, og ble helt forelsket i alle bildene dine!:)

Eline

02.jul.2010 kl.14:20

Synes de burde bytte navn til "Idyllisk Hage" jeg, i hvert fall om sommeren! Du må gå dit neste vår, når kirsebærtrærne blomstrer. Det er magisk!

Tone

02.jul.2010 kl.16:43

Å være forelsket er herlig uansett, men som du sier - sommeren er det beste tidspunktet! Og så koselig med bryllupsdag, gratulerer på forhånd!!! (Siden jeg er senil, og sikkert glemmer det på søndag..)

Bildene var helt nydelige. Tror jeg må ta en tur innom der en gang jeg er i Oslo:)

trille

02.jul.2010 kl.18:02

Så utrolig nydelige bilder. Så fint var det ikke der da jeg var der, hihi. :P Alt blir mye finere gjennom øynene til noen kunstneriske som deg. :)

Det er noe helt fantastisk med å være forelsket på sommeren, nesten magisk. Jeg og elsklingen ble sammen sommeren for fem år siden, og vi er stadig forelsket, men nå på sommeren tar det nesten kaka. Fint!

Bryllupsdag er så fint. Gleder meg til at jeg får oppleve det. :) Forresten deilig at du blogger igjen. :)

Karin

02.jul.2010 kl.23:05

Fint!!

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv