En fin start på helgen

Jeg tok helg litt tidlig denne uken. Fredag morgen våknet jeg til hodepine og følte meg helt forferdelig i formen og den beste kuren syns jeg var å starte helgen tidligere.Her om dagen gravde jeg frem kjoler som jeg kjøpte for et par år siden, og til min store fornøyelse passet de fortsatt. Derfor sa jeg til meg selv at siden jeg har så sinnsykt mye klær og for å spare til fremtidig investeringer til nettbutikken, skulle jeg ikke shoppe noe hele juli. Tre dager etter at jeg stolt fortalte dette til Lars greide jeg selvfølgelig å komme over et salg på Ruth m.fl. Jeg har seriøst ingen viljestyrke. Jeg som bare skulle kjøpe en gave. Oppgitt over meg selv nå. Men nå dere, skal jeg skjerpe meg.Etter nederlaget møtte jeg Siren i parken, og godhjertet som hun er, hadde hun lagd salat til oss. Siren er så snill hun, passer alltid på meg. Og jeg liker å bli passet på en gang i blant :)Vi lå lenge i parken og spiste norske jordbær, nam! Etterhvert som vi lå der og stirret på himmelen,  tok jeg meg i å tenke på hva jeg skal gjøre til høsten. Skal jeg jobbe fullt med nettbutikken, skal jeg begynne på skole igjen eller skal jeg finne meg en heltidsjobb? Hvorfor skal hele livet handle om det å ta valg? Hvorfor kan man ikke bare få lov til å gjøre det man egentlig vil uten at noen andre skal sette spørsmålstegn ved det? Jeg bryr meg lite om hva andre syns, men når mine nærmeste ikke har tro på meg blir jeg  trist.Jeg kom vel egentlig ikke frem til noe svar, ikke enda hvertfall. I stedet har jeg lyst til å ligge i denne blomsterengen, spise sukkerspinn og kjenne solenvarmen omfavne meg.

I morgen har jeg og Lars bryllupsdag! Jeg har gjort i stand gaven hans og nå gleder jeg meg til en dag med kyssing, varme klemmer og  følelse av trygghet og stabilitet.Men først er det Mexican Party hos noen venner! I kveld blir det tequila, høy sombrero faktor og masse latter!

Hva gjør dere denne helgen?

6 kommentarer

Tone

03.jul.2010 kl.19:30

Ååh, så godt det hadde vært å kunne ligge i en blomstereng og ha det fint, uten å tenke på vanskelige valg eller fremtiden. Skulle gjerne kunnet fikse det for oss begge!

Karin

03.jul.2010 kl.21:18

I dag har jeg bare flyttet flyttet flyttet. Er et styr. Men nå begynner ting å forme seg til en skikkelig leilighet, så begynner å bli fornøyd. Gleder meg tilå bli ferdig!

Maria

03.jul.2010 kl.21:26

Vi gjør absolutt ingenting denne helgen. Det er veldig deilig :)

Eline

03.jul.2010 kl.23:13

Da jeg skulle spare opp til ferien i Barcelona, lovet jeg meg selv å ikke brukt bankkortet i det hele tatt. Jeg klarte det faktisk hele mars, april og mai! Da var jeg stolt kan du tro :)

I morgen skal jeg hjem fra Spania, og det grugleder jeg meg litt til. Men jeg gleder meg sånn til å kjenne kaninpels og små snuter mot huden, så det er vel greit! :)

Emilie

03.jul.2010 kl.23:40

Jeg må bare si at jeg er så fryktelig happy og superduperfornøyd med at du er tilbake. Det ga god kilefølelse i halsen og magen å se nytt innlegg herfra på bloglovin :):):)

trille

04.jul.2010 kl.13:41

Jeg også hater å hele tiden skulle ta valg. Det er så innmari pressende, hvorfor må det være så vanskelig.

Blir så sliten av å alltid måtte rettferdiggjøre valgene, især for mine nærmeste når de ikke skjønner/støtter meg 100%, så jeg kjenner til følelsen. Blomstereng, jatakk! :)

Viljestyrke. Uff. Den er laber hos meg til tider. Men, må man, så må man, og jeg tror nok at om du ikke faller helt nå, så er det bare å prøve på nytt. Men kanskje med et litt mindre mål? Ikke bruke bankkortet i uke 27? Bare handle nødvendigheter (fine salgsobjekter er nødvendig), eller bare rett og slett gi deg selv en ukelønn som ikke kan overskrides, men oppspares. :)

Helgen har vært fin, med jobb, fint vær, mamma og pappa, elsklingen, Mia, grilling og øldrikking. :)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv