Ett år senere

Det var tidlig på våren og du hadde dratt på hyttetur med noen venner. Jeg husker jeg savnet deg sånn selv om vi hadde tilbragt hver eneste natt sammen den siste uken. Jeg husker jeg tenkte masse på deg, ja omtrent hvert eneste sekund. Og når jeg og en venninne kom opp til hytten dagen etter  trodde jeg at hjertet mitt skulle hoppe ut av brystet fordi det dunker så hardt. Du møtte meg i døren med det fineste smilet og fortalte meg at du syns jeg var vakker. Du virket noe nervøs syntes jeg da du tok bagen min. Du virket enda mer nervøs utover kvelden. Vi satt ikke sammen når vi skulle spise middag og først virket det som du unngikk å møte blikket mitt. Når vi var ferdige med å spise kom du bort til meg, la armen rundt livet mitt og spurte om vi skulle ut å ta litt luft. Du skalv litt i stemmen og jeg husker at det gjorde meg uvel for jeg trodde kanskje at du ikke ville være sammen med meg mer, og ville gjøre det slutt.  Vi sto ute på balkongen, månen lyste opp omgivelsene og du tok begge hendene mine i dine og dro meg inntil brystet ditt. Så sa du noe jeg ikke helt husker, fordi det eneste jeg husker var at du fortalte meg at du ville tilbringe resten av livet ditt med meg. Jeg husker at beina mine skalv da jeg skjønte hva du ville si videre, og inni i hodet mitt hadde jeg allerede svart ja.For du er det beste som har hendt meg, og du gjør meg til et bedre menneske. I dag har vi vært gift i ett år og det har vært det beste året vi har hatt sammen. Jeg kan ikke tenke meg en verden uten deg og sammen vet jeg at vi klarer alt. For vi har hverandre. Det er det aller viktigste, og du er det kjæreste jeg har.

11 kommentarer

trille

04.jul.2010 kl.20:49

Og samtlige hår på kroppen reiste seg. Utrolig herlig. Veldig, veldig glad på deres vegne. Gratulerer sånn masse med dagen, kos dere i hverandres selskap!

Godt at dagen ikke endte slik du så for deg i hodet, men endte med frieri. Herlig!

Tone

04.jul.2010 kl.20:51

Enig med Trille, gåsehud!!! Håper dagen deres har vært veldig veldig fin:) Og for et nydelig bilde! Han har jammen rett i at du er vakker:)

Elin

04.jul.2010 kl.21:42

Enig. Fikk gåsehud av å lese. For et vakkert par dere er og gratulerer med dagen deres. Jeg håper jeg møter min fremtidige mann snart!

Luna Anette

04.jul.2010 kl.21:50

Sv: Takk for gode tips! Jeg blir nesten helt gal her..hehe :-)

Helene

04.jul.2010 kl.22:17

Så utrolig fint skrevet! Kjente jeg ble dratt inn i beskrivelsen din!

Gratulerer med årsdagen som gift! Nyt dagen!

anna sofie

05.jul.2010 kl.00:18

aww så fint! jeg begynte nesten å gråte.

Monique

05.jul.2010 kl.08:09

Guri, dette fikk jeg helt gåsehud av! Gratulerer så mye med ett års dagen! :)

kari

05.jul.2010 kl.10:07

For et vakkert bilde :) Du er jo helt nydelig <3

SV: Den sangen tror jeg ikke at jeg har hørt.. Må sjekke ut :) takk for tips <3

Kristine

05.jul.2010 kl.15:49

Utrolig vakkert skrevet! Gratulerer så mye, dere kler hverandre veldig godt. Nydelig par!

Pretty little girl

05.jul.2010 kl.17:02

Aww så nydelig:) Håper jeg finner en en dag jeg kan si det samme om:) Du er veldig heldig:)

get juicing

05.jul.2010 kl.21:39

så nydelig! må ha vært ett fantastisk øyeblikk:)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv