"En Dag" av David Nicholls

For en stund tilbake leste jeg ferdig "One Day" av David Nicholls. Jeg startet på den da jeg var på ferie i Thailand, men siden jeg hadde det så gøy på stranda ble det aldri til at jeg leste den ferdig. Jeg plukket den opp igjen noen uker senere og leste den ut på under en dag. Så bra var den!  Ser den har kommet på norsk og tenkte derfor å anbefale den til dere!Boken handler om Emma og Dexter, to vidt forskjellige personer. Vi møter de for første gang den 15 juli 1988, natten etter eksamensfeiringen. De tror denne kvelden blir den siste de kommer til å se til hverandre, men så utvikler de et vennskap som varer mye lengere enn det de hadde trodd. Romanen følger de i tjue år, og  vi møter de hver 15. juli i alle disse årene. Vi får lese hvordan Emma og Dexter som er to med helt forskjellige personligheter, utvikler et sterkt vennskap, hvordan de senere må kjempe for venneskapet og hvordan de tilslutt forelsker seg.

Som sagt ble jeg ferdig med boken for en stund siden, men tenker fortsatt på karakterene og den gode følelsen jeg fikk av å lese den. Altså den ultimate feelgood-boka om vennskap og kjærlighet! :)

4 kommentarer

Maria

08.jul.2010 kl.13:46

Hørtes ut som en koselig bok. Om Rhodosturen vår bare blir bekreftet nå så kan jeg begynne å planlegge. Litteratur er alltid viktig på sydenreiser, så kanskje denne blir med i år?

SV: Ja, smykket er kommet, og det har jeg fått masse skryt for allerede :)

Tone

08.jul.2010 kl.15:09

Den hørtes utrolig koselig ut! Tror jeg må lese den, men jeg leser den nok på engelsk i såfall:)

get juicing

08.jul.2010 kl.19:04

sv: ja jeg lover meg selv hver gang jeg også at det er siste gang jeg skal se skrekk, men så er det alltid noen som klarer å overtale meg..skulle ikke vært lov å lage så skumle filmer!!:)

hørtes ut som en bok for meg dette, takk for tips!

Helene

08.jul.2010 kl.20:29

dette hørtes ut som en spennende bok! selv jeg som egentlig aldri leser bøker fikk lyst til å lese den :)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv