Malemestern!

I helgen skulle jeg egentlig bli med en venninne på landet. Ja, på landet faktisk. Jeg hadde pakket sovepose og greier, og gledet meg ekstremt mye til å ligge i bikini og lese en bok i naturens fine omgivelser. Men så ble Lars syk.  Han har vært i dårlig form i det siste, så jeg følte jeg måtte bli hjemme og være hans tjener i helgen.

Mens jeg holdt på å lage frokost til han fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle male møblene! Jeg holdt på med et prosjekt tidligere i år, hvor jeg malte stuebordet og spisebordet. Ble aldri ferdig med stolene. Derfor dro jeg ned til byen og kjøpte maling, pussepapir og malekoster. Og mens jeg holdt på med stolene tenkte jeg at jeg like gjerne kunne ta bokhylla også!

Etter 6 timer med maling, pussing, maling i håret, maling på fingrene, maling i panna, maling på lårene (ja dere  skjønner), kan man trygt si at jeg hadde lyst å kaste stolene i veggen. Lars fikk ikke akkurat så mye oppmerksomhet og måtte lage sin egen lunsj, mens jeg brukte en time på å få bort all malingen fra kroppen min. Jeg måtte til og med finne saksa for å klippe bort en del av håret mitt! Aldri igjen. Eller hvertfall ikke på så lite arealet.


Minn meg på at jeg aldri skal male i shorts og t-skjorte igjen. Siden det var så varmt orket jeg ikke ta på meg noe mer, men neste gang blir det kjeledress!!

Uansett, taaaaadaaa!!
Ikke bare ser det ut som jeg har kjøpt meg nye møbler, men jeg fikk også ryddet opp i rotet i bokhylla! Freesht!

Forresten, kan noen gi meg tips på hvor jeg kan finne fine oppbevaringskurver? Litt landig/shabby chic style! :)

Ha en strålende mandag. SMIL!

7 kommentarer

Leyla

12.jul.2010 kl.13:08

Det ble kjempefint da. Har en hylle jeg skulle malt jeg å.. Må bare få surret meg til å få kjøpt maling ;P!

Maria

12.jul.2010 kl.13:56

Så fint det ble. Tror du kan finne fine kurver hos Ahlens. Vi kjøpte iallefall noen fine kurver der for et par år siden. :)

Eline

12.jul.2010 kl.14:33

Åhlens og Living pleier å ha mange fine kurver :)

pernilleulrikke

12.jul.2010 kl.14:41

Kid, Åhlens, Søstrene Grene, IKEA osv.. Ble delikat og mye lysere!

Warunee

12.jul.2010 kl.16:14

Jeg tror jeg kanskje fant en på Åhlens! Yay! Takk for tipset folkens :)

Helene

12.jul.2010 kl.20:42

kjempeflott!! liker'e!

Anette

13.jul.2010 kl.00:42

Så fint det ble! Jeg har akkurat samme bokhylle, ble skikkelig fristet til å gi den et strøk maling nå! Holder for tiden på å hjelpe foreldrene mine med husmaling, og gjorde akkurat samme feilen som deg og malte i shorts og singlett. Og siden jeg helst går barbent om sommeren hadde jeg omtrent maling fra topp til tå... Ikke så lurt med andre ord =)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv