Ønsk deg noe

Noen ganger, når det blir natt og det er helt mørkt ute. Noen ganger, når himmelen er klar og stjernene blinker og det ikke er et eneste menneske som går utenfor, pleier jeg å plassere den hvite stråstolen min foran vinduet i stuen. Der sitter jeg en stund og ser på månen. Og så ønsker jeg meg noe.


rgdaniel

Jeg ønsker meg det i tankene, sånn at ingen kan høre det. For en liten stund tilbake ønsket jeg at når jeg sto opp neste dag så ville solen skinne. Jeg ønsket at den skulle skinne gjennom persiennene, skinne på meg og varme meg. Jeg ønsket at jeg skulle få en hyggelig beskjed. Jeg ønsket at noen skulle ringe meg og fortelle meg om dagen deres og samtidig spørre om dagen min. Jeg ønsket at jeg kunne få tak i favorittbrødet mitt på bakeren. Og så ønsket jeg meg en formiddag hvor jeg kunne ligge i parken helt alene. 

Jeg ønsket meg mye den kvelden, og når jeg gikk å la meg ønsket jeg at jeg fikk sove fordi jeg ikke hadde fått noe søvn på flere dager. Og så sovnet jeg.


wolvessss

Dagen etter våknet jeg til at solen skinte gjennom persiennene og i ansiktet mitt. Jeg dro ned til bakeren og fikk endelig tak i favorittbrødet mitt som alltid er utsolgt når jeg kommer. Etter å ha vært hjemom og smurt meg noen skiver satte jeg meg i parken nøyaktig klokken ti. Der var det ingen, og det var deilig å kunne sitte å spise frokosten min i total stillhet mens jeg leste ferdig boken min. Så ringte telefonen og jeg hadde en fin samtale om ingenting, samtidig som det tikket inn en fin melding som varmet helt inn til hjerteroten.


  michelle | une-deux senses

Jeg ønsket meg en fin dag. Og det fikk jeg.

Hva ønsker du deg i dag?

7 kommentarer

Helene

13.jul.2010 kl.19:58

fine ønsker! jeg ønsker meg et hode som ikke har hodepine, og et humør som ikke gjør at jeg kryper inn i min egen verden... for det har jeg idag... :S

SV: jeg heier på deg, slik at du får fisk neste gang :D

Leyla

13.jul.2010 kl.20:31

Herlig innlegg :) <3 Har du ferie nå?

Camilla

14.jul.2010 kl.02:18

Herlig :D

Jeg ønsker meg.... hmm.. en bekymringsfri plass :p

Victoria Venbakken

14.jul.2010 kl.03:13

Wow, nydelig tekst! Aldri undervurder kraften til et ønske :-)

Vet ikke nøyaktig hva jeg skal ønske meg ... kanskje at det blir fint vær i dag :-D

kari

14.jul.2010 kl.11:28

For et nydelig innlegg :) Utrolig godt skrevet søta <3

Siri

14.jul.2010 kl.11:55

så fint om varmende skrevet!:) bloggen din inspirerer meg masse!!

Get juicing

15.jul.2010 kl.00:57

såå fint! bra du deler slike opplevelser med oss!:)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv