Ensom

Jeg sover dårlig. Det hender jeg våkner midt på natten og føler meg ensom. Så ekstremt ensom. Da pleier jeg å stå opp og drikke en kopp med te, for te er bra når man føler seg alene. I natt våknet jeg igjen. Jeg fikk ikke sove og sto opp og lagde meg te. Jeg satte meg i hjørnet av sofaen og tok frem et album fylt med blide fjes og gode minner. Albumet er en god venn å ha når man føler seg ensom.Hvorfor føler vi oss ensomme noen ganger? Det er rart hvordan selv med mange venner rundt deg, kan man allikevel føle ensomheten trenge gjennom kroppen og tankene. Jeg tror ikke nødvendigvis at det å være alene er det samme som å være ensom. Jeg tror at det å være ensom er en følelse av savn, eller av at man ikke strekker til og at ingen bryr seg. Det er trist.

Heldigvis er det ikke sant. Jeg liker å tro at vi alle strekker til og vi alle har mennesker som bryr seg og interesserer seg for oss. Vi må bare huske på det. Og det er det jeg prøver på i dag :)

3 kommentarer

kari

21.jul.2010 kl.12:15

For et flott innlegg <3

SV: Enig med du.. Navlekorte topper på menn er ikke fint.. Det er rett og slett kvalmende :P hahahaha. Morten skal ALDRI få gå med en slik en :P

Kristine

21.jul.2010 kl.12:27

Flott innlegg, kjempe fint og rørende skrevet.

Jeg føler meg også ensom noen ganger, det er nok menneskelig. Og album med gode minner og en god kopp med te er alltid gode venner som er fine å ha, hvis man føler seg nettopp litt..ensom.

Og helt enig med deg at det er viktig å huske på sånne ting, det er lett å glemme at man er bra nok og at man ikke er alene!

Sara

21.jul.2010 kl.13:21

Så fine ord! Jeg er veldig enig med deg. Ensomhet er trist og det er ikke det samme som å være alene i det hele tatt., men som du sier så er vi heldige og det er alltid noen som bryr seg.

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv