Ting jeg elsker denne fredagenFredager er fine. Fredager er inspirerende. Denne fredagen har jeg tusen sommrfugler i magen. Ingen spesiell grunn, bare at det er fredag og jeg kan ligge i armkroken til verdens beste. Jeg elsker at denne fredagen startet med regn og mest sannsynlig ender med sol. Jeg elsker at jeg er positivt innstilt til livet i dag selv om jeg har mistet mange timers søvn de siste dagene og at jeg i tillegg har vondt i ryggen. Men det er fredag og helg, og jeg elsker tanken på at jeg kan sove lenge både i morgen og på søndag.Jeg elsker at leiligheten lukter godt og at den er ren og fin. Spesielt elsker jeg at jeg kan sitte hele fredagskveld i vår lille lesekrok og lese ferdig boken min, som jeg igjen elsker ekstra mye fordi den er så fantastisk spennende og fin. Jeg elsker at jeg ikke har noen konkrete planer i helgen og at jeg kan gjøre akkurat det jeg vil. Jeg elsker at det er fredag og at jeg kan ta på en fin kjole og pynte meg litt ekstra. Jeg elsker at dere leser bloggen min og dere legger igjen hyggelige kommentarer. Takk! :)

Hva elsker du denne fredagen?

8 kommentarer

Camilla

16.jul.2010 kl.18:49

Jeg elsker positiviteten din! :D

Christine Lövendahl

16.jul.2010 kl.20:04

elsker at jeg ikke skal noe spes idag :) ha en kjempefin fredag

Helene

16.jul.2010 kl.21:52

jeg elsker de nydelige bloggpostene dine :D

herlig!

Maria

17.jul.2010 kl.09:36

Så herlig blomst på bildet :) Denne lørdagen (siden det er blitt lørdag nå) elsker jeg at jeg får kjæresten tilbake om veldig kort tid :)

Jeea

17.jul.2010 kl.18:17

herlig bloggpost :)

ingrid

17.jul.2010 kl.20:39

jeg elsker at du blogger! og nå er jeg også tilbake, og har god tid til å kose meg med tekstene dine :) takk!

Charl8e

18.jul.2010 kl.17:25

Feriefredagen! ;-) Deilig med ferie og fredag. Komplett

Anette Jensrud

18.jul.2010 kl.23:07

Jeg elsker ditt kreative og positive vesen!! Du er tvers igjennom god Warunee :) Gleder meg til neste treff og til å lese mer fra den utrolige bloggen din ;) Snakkes!

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv