Thaiaften

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg opprinnelig fra Thailand. Jeg er oppvokst i Norge, men i heimen før var mamma bestemt på at jeg ikke skulle miste mine thailandske røtter og kokkelerte thaimat hvertfall fem ganger i uken. Etter at foreldrene mine flyttet tilbake til Thailand var jeg så glad for at jeg slapp å spise thai, men idag greier jeg virkelig ikke å leve uten. Så da måtte jeg lære meg å lage thaimat, men først måtte jeg lære meg å lage mat generelt. Har jobbet meg opp en liten matportfolie med årene, men føler at jeg er best på thai og da blir det ofte thai når vi får besøk (som egentlig er ganske ofte). I går prøvde jeg meg på en fritert fiskerett med en sursøt saus på toppen.


Favorittølen er Singha! Minner meg om de late kveldene vi tilbragte på Koh Samet. Hvite strender, klart vann og lange middager med gode venner. Savn!


Tror jeg hadde for høy varme når jeg stekte fisken i dag. Ser kanskje ikke så delikat ut, men var veldig godt!


Obligatorisk med gigavåruller, og selvfølgelig mine fine fine barndomsvenner som jeg anser som min familie :)


Og Milon som syns det er kjedelig når det ikke faller noen matrester på gulvet :)

Gjett hva! I helgen skal jeg og mine fine venninner sykle Rallarvegen. Vi skal sove i telt og oppleve vakker norsk natur! Gleder meg som en liten unge, men hater pakkingen. Den er så kjeeedelig!

Ha en fin dag så lenge! Jeg skal snart ut i solen og nyte en iskaffe :)

Elsk til dere alle :)

4 kommentarer

kari

22.jul.2010 kl.12:26

SV: Oi bor du der søta :) Om du vet hvor den telefonkiosken er gikk jeg ned veien der, første vei til høyere og rett frem :) Kafeen anbefaler jeg på det sterkeste :) Helt nydelig <3

Maria

22.jul.2010 kl.14:13

Årh så godt det så ut. Kanskje det så litt ekstra godt ut fordi jeg er megasulten akkurat nå, men uansett... Jeg elsker mat!

Malin

22.jul.2010 kl.17:45

SV: De kan være forferdelig søte ja! Men hvis man lager det som kakebunn med krem og jordbær oppå er det nydelig! Og ikke minst, ikke fullt så søtt ;)

Synes fisken så deilig ut! Hadde aldri kommet på å lage noe slikt, er for dårlig til å prøve nye ting. Så virkelig utrolig godt ut! ;)

Julie

23.jul.2010 kl.14:29

Det smakte kjempegodt! :D

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv