Å smile litt


Tirsdag. Jeg våknet midt på natten av regnet som slo mot vinduskarmen. Følte meg helt tom. Utmattet av omstendighetene. Utmattet av noen mennesker rundt meg som ofte tapper meg for energi og gnist.

Når jeg opplever slike dager prøver jeg allikevel å tenke på de fine stundene jeg nylig har hatt, og de jeg kommer til å ha.

Å reise. Barcelona. Barcelona. Om ikke lenge skal jeg og Lars til Barcelona, og vi kommer til å ha det så hyggelig. Sitte på en koselig kafé under solstrålene, med en kopp kaffe og en bok i hånden. Holde hender på stranden og drikke iskald rosévin på balkongen på hotelrommet. Dra på fine turer, se gamle bygninger og ta minnerike bilder som vi kan titte på om femti år. Være forelsket. Snakke om oss. Ingen bekymringer.


Å kose seg.  Ofte glemmer jeg at det finnes så mye å glede seg over i hverdagen. Det var derfor ekstra deilig å komme hjem til ferdiglaget middag og deilig rødvin i store vinglass.


Å drømme. Det er viktig å drømme. I dag da jeg satt på bussen ned til byen drømte jeg om å ha et stort stort hus med stråtak lang langt inne i skogen. Dette huset ville vært tilflukstedet mitt når jeg trengte pause fra bylivet. Her ville det alltid vært sol og alltid masse mat i kjøleskapet. Hver morgen kunne jeg gått en lang tur langs elven som renner rett ved huset. Og på kvelden ville jeg sittet på verandaen og tittet på stjernene til jeg sovnet.


Når jeg tenker på alt det fine som jeg har og som venter på meg er det lett å smile.

Hva får deg til å smile?

11 kommentarer

ingrid

24.aug.2010 kl.22:41

Jeg smiler når jeg leser bloggen din :) Og når jeg får kommentarer fra deg, de er alltid så koselige ^^

HegeKristin

24.aug.2010 kl.22:43

fine bilder!

Maiken

24.aug.2010 kl.22:45

så fint innlegg. du skriver fantastisk fint og bra!

jeg smiler av det meste for tiden egentlig, utrolig nok. : )

Catharina H.Pedersen

24.aug.2010 kl.22:46

HERLIGE bilder :)

Jeg skal også til spania snart, samtidg som deg nesten..15.sept reiser jeg =)

Stikk innom bloggen min for å se på bildene fra "kulissene" på Moods Of Norway-visningen på Kongsgården =)

✯ Karoline ✯

24.aug.2010 kl.22:54

Så herlig innlegg! Og bilder! Jippi! *Smiiiil!*

Lady Lena

24.aug.2010 kl.23:19

jeg oxo har lett for og smile når jeg tenker på fremtidsplanene... skal ut og reise, og gleder meg til å komme hjem, for å kjøpe meg ett hjem, som jeg gleder meg til og pusse opp og innrede... =D

Karin

25.aug.2010 kl.00:42

Det er mykje som får meg til å smila! For eksempel kattar som vaskar seg som om det er det viktigaste i verda. Eller babyar som ser på noko med stjerner i augo, men ein veit ikkje kva dei ser på, eller korleis sinna deira fungerer og tankeprosessen dei går gjennom ved å sjå på dette. Eldre par som held hender som om dei var nyforelska men dei har vore ilag i seksti år.

Eg smiler når kjærasten min ser på meg etter at me har sprunge frå kinoen for å rekke siste bybanen heim, og når me endeleg sit på seta på veg heim kikkar han på meg og held blikket. Då smiler eg breitt og lenge.

Lillesmurf - Kari

25.aug.2010 kl.08:29

Herlig innlegg og fantastiske bilder <3

SV: Ja høst er en fin tid.. Enig i det.. Men som du sier synd med været. Regner litt mye :/

Kathy

25.aug.2010 kl.09:27

Bloggen din, bildene dine.. Generelt små ting i livet som man kanskje ofte overser :)

Sv: Åh håper bare Yaya's er inne i en dårlig fase og at de skjerper seg litt, men har du forslag til andre gode thai-restauranter?

Monique

25.aug.2010 kl.15:21

Du er søt du! :)

Get juicing

25.aug.2010 kl.22:30

nydelig innlegg! slike innlegg får vertfall meg til å smile:)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv