En helg i Paris

Jeg har drømt om Paris helt siden jeg var en liten jente, og det gleder meg uendelig mye at jeg og min herlige barndomsvenninne skal ned dit i oktober. Jeg er så heldig som får denne turen i bursdagsgave!


Eiffeltårnet. Jeg har høydeskrekk, men det gjør ikke noe. For neste gang jeg blir konfrontert med den, er jeg i Paris og i Paris skal man ikke være redd.


I Paris må jeg shoppe. Jeg skal finne meg en drømmende flott kjole i en vintagebutikk som jeg vet at det bare finnes et eksemplar av i hele verden, og den skal bli min. Og den kjolen kommer til å få en spesiell plass i hjertet mitt, fordi jeg vet at jeg kommer til å komme hjem med mange fine, herlige og varme minner som denne kjolen vil få meg til å tenke på hver gang jeg tar den i bruk.


Franske makroner. De siste ukene har jeg lagt min elsk på makroner. De er så smakfulle og jeg blir så vidunderlig fornøyd hver gang jeg har spist en. I Paris skal jeg på jakt etter de beste, og så skal jeg ta med en hel eske hjem til Lars som ikke har spist makroner før. Og han kommer til å bli så glad. Og vi kommer til å spise makroner helt til vi får vondt i magen. For det er så godt!


Når vi ikke er på sightseeing, blir det nok hyppig kafébesøk. Croissant og deilig svart kaffe til frokost. Nam! Ellers skal vi se Musée du Louvre og masse annet fint! Jeg gleder meg!

Har du vært i Paris før? Hva burde vi se?

10 kommentarer

Lillesmurf - Kari

28.aug.2010 kl.09:40

Heldiggris :) Jeg drømmer også om Paris :) Jeg gleder meg til ett innlegg om Paris :D

Tone

28.aug.2010 kl.11:48

Åååh, Paris er vakkert! Det er fire år siden jeg var der, og jeg vil tilbake NÅ! Der har du virkelig noe å glede deg til:)

Kari

28.aug.2010 kl.19:00

Så koselig da, det blir sikkert kjempe morro :)

Milla

28.aug.2010 kl.19:29

ååååh finfine bilder! eg og vil te paris!

Camilla

28.aug.2010 kl.21:23

åh, jeg har alltid hatt så lyst å dra til Paris! Jeg har en liten plan, om den går igjennom vet jeg ikke, men det er å flytte til Paris i ett år etter jeg er ferdig med studiene :) Bo der, lære fransk og oppleve byen!

Du får kose deg supermasse når du drar dit!

ingrid

28.aug.2010 kl.22:38

åh for en nydelig gave å få til bursdagen sin! :) jeg har aldri vært i Paris, men kommer nok til å dra dit en gang i løpet av de nærmeste årene. så koselig :D

har ikke smakt makroner før selv, får man lett tak i det i Norge? har da aldri sett det heller tror jeg.

Veronica

29.aug.2010 kl.12:41

Har vært i Paris, ja. Desverre fikk jeg ikke dratt opp i Eiffel-tårnet (fikk tatt på det da :P ).

Josefine

29.aug.2010 kl.20:45

sv; Takk tusen takk ♥ Gamle brev vekker alltid minner du har glemt, men som du blir veldig, utrolig glad for å ha fått tilbake.

Sara

30.aug.2010 kl.16:14

Paris er en flott by. Du kommer til å kose deg!

Warunee

31.aug.2010 kl.00:25

Ingrid - Pascal har gode makroner, nam :)

Camilla - Har alltid hatt lyst til å flytte til Paris, men det forutsetter nok at jeg må kunne språket, noe jeg aldri kommer til å lære meg, hehe.

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

24, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv