Kanskje det blir Bangkok

Hei!

Har dere det bra? Det ble visst en lengere pause enn først trodde.
I begynnelsen av september ble farmoren min innlagt. Legene var sikre på at hun skulle dø, men sterk som hun er så overlevde hun! Jeg greier ikke å sette ord på hva jeg følte de to første ukene hun var koblet til utallige ledninger, og måtte ha hjelp av en respirator for å puste. Hun ligger fortsatt på sykehuset, og det er opp og ned hver dag. Den ene dagen er hun så fin og så blid og hun forteller varme historier og jeg føler at nå, nå ordner det seg. Men så neste dag igjen er hun helt tappet for energi, hun er ikke farmoren min lengre og hun snakker så utydelig og jeg grøsser når hun forteller om hvor redd hun er for å dø. Hun har så mye på hjertet, men hun greier ikke å formidle det og det gjør meg så trist.

At farmor har ligget på sykehuset så lenge, og at jeg har måttet dra på besøk omtrent annenhver dag har fått meg til å innse hvor inderlig jeg savner familien min som er i Thailand. Jeg skulle ønske de var her, og det er merkelig at selv om jeg er blitt tjuefem år så føler jeg meg noen ganger fortsatt som en liten redd jenteunge.


Så nå driver jeg og Lars og leker med tanken om å flytte til Bangkok, ikke permanent, men kanskje ett år. Sånn at jeg får vært litt nærmere mamma og pappa, og lillebroren min som har blitt så stor og som ringer meg stadig vekk og lurer på når jeg har tenkt å komme på besøk igjen. Kall det gjerne et sabbatår. Et hvileår. Planen er å spare opp en del penger, sånn at vi hvertfall har husleien dekket. Og så jobber vi litt ved siden av, Lars vurderer å bli engelsklærer og jeg skal selge kjoler på nettet. Og når vi ikke jobber drar vi på besøk til foreldrene mine. Vi tar helgeturer til fantastiske og bortgjemte øyer, hvor vi lar Milon løpe fritt rundt. Vi drikker morgenkaffe på vår lokale Starbucks. Vi spiser masse spennende ny mat, og drikker rødvin på balkongen. Vi besøker templer og kanskje vi mediterer litt også. Jeg kan endelig få tid til å dra på et ordentlig matkurs og Lars kan endelig lære seg thai, som han så lenge har hatt lyst til. Så kanskje det blir Bangkok. Ja, det tror jeg det blir :)
Men dere, fortell meg hva dere har gjort i det siste? Har du hatt et år hvor du har reist rundt? Og tusen takk til alle sammen for deres  fine fine rørende ord :)

12 kommentarer

Emilie

12.okt.2010 kl.16:35

Du har oppdatert! Jeg håper du er tilbake for godt nå? Det er veldig trist å lese om farmoren din. Jeg håper hun blir frisk og god snart=) Bor foreldrene dine i Thailand fast? Du skriver fortsatt utrolig vakkert og planen din om å ta et hvileår høres drømmende og deilig ut.

www.getjuicing.blogg.no

13.okt.2010 kl.01:22

så kjekt at jeg stakk innom akkurat nå når du hadde oppdatert!:) trist å høre,men jeg håper det går rette veien.. og at du finner ut av hva du vil.det høres herlig ut med et slikt år vertfall!:)

Warunee

13.okt.2010 kl.01:30

Emilie: Tusen takk! Skrivelysten kommer sakte, men sikkert tilbake igjen :) Foreldrene mine flyttet til Thailand da jeg var 17 år og har bodd der siden. Og ja! Jeg er tilbake til å skrive og ta bilder igjen :)

Kine: Så flott at du tok en tur innom :) Det går nok rette veien, tar bare litt tid!

Lillesmurf - Kari

13.okt.2010 kl.10:42

Så utrolig spennende med Bangkok :) jeg håper bare bloggen blir med ;)

Veldig trist å høre om farmoren din, men godt å høre at hun er sterk.. :) <3

Karin

13.okt.2010 kl.11:17

Sabbatår, det skulle eg og gjerne hatt! Eg tykkjer det høyres ut som ein strålande idé, særs når heile familien din held til der. Håpar farmora di klarar seg, eg veit ikkje kva eg hadde gjort visst ein av mine besteforeldre vart sjuk.

Maria

13.okt.2010 kl.12:06

Så trist å høre om farmoren din. Jeg hadde en mormor som også ble veldig syk for noen år siden. Det var veldig trist da det skjedde.

Blir spennende å høre om det blir noe av Bankok planene deres. Jeg skal nok også flytte om en stund, men det blir bare fem kilometer vestover, til kjæresten min. En gang til våren tenker jeg :)

Warunee

13.okt.2010 kl.14:16

Kari: Bloggen blir med :) Tror det kan bli spennende å blogge fra Thailand også. Masse inspirasjon :)

Karin: Ta deg et år! :)

Maria: Så hyggelig! Hvor i landet flytter du hen?

Sara

13.okt.2010 kl.14:20

Det var leit å høre angående farmoren din! Jeg tok et sabbatår for noen år siden. Reiste rundt i sør-amerika. Den beste opplevelsen jeg noen gang har hatt!

Warunee

13.okt.2010 kl.14:28

Sara: Hei! Så spennende. Hvor mye penger måtte du spare opp til reisen? :)

Nina

13.okt.2010 kl.15:06

Så koselig å se at du er tilbake, håper alt går bra med farmoren din :)

Det hørtes kjempespennende ut å ta 1 år i Thailand, det blir en spennende reise å følge på bloggen i allefall ;) Lykke til med planlegging, håper dere klarer og realisere drømmene deres :)

Helene

13.okt.2010 kl.15:47

Trist å høre om bestemoren din, men det er godt det går fremover ihvertfall. Ønsker henne god bedring.

Jeg synes det høres utrolig spennende ut med et år i bangkok! Det er nå dere er frie og har tid til slikt, så jeg tror det er nå muligheten byr seg. :D

Er vel kanskje lettere marked på å finne kjoler og slikt til butikken din der borte også kanskje?

når er det forresten butikken din åpner igjen? :) Jeg leter etter julebord-kjole ;)

Warunee

13.okt.2010 kl.16:25

Nina: Takk, så hyggelig å høre at du har lyst å følge meg videre! :)

Helene: Enig med deg, det er nå vi er frie :) Butikken åpner nok etterhvert, går gjennom en helrenovering :)

Skriv en ny kommentar

Warunee

Warunee

25, Oslo

Om de små gledene i livet. En blogg om tingene jeg liker, finner inspirerende og som får meg til å smile.

Kategorier

Arkiv